Ο κ. Αντιπρόεδρος και το»καφενείο»

Δημόσια πρόσωπα με υψηλό θεσμικό αξίωμα ,όπως είναι η περίπτωση του αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Αλέξη Μητρόπουλου δεν είναι νοητό να πετούν στην αρένα της λεγόμενης επικαιρότητας «καταγγελίες», και «αποκαλύψεις» που χαρακτηρίζουν ομάδες πολιτών χωρίς το ονοματεπώνυμο του καθενός.

Γιατί δεν συνοδεύει με συγκεκριμένα ονόματα τη δήλωση του ο κ. Μητρόπουλος για υπουργούς και δημοσιογράφους που βρίσκονται στη «λίστα Νικολούδη» και έχουν φυγαδεύσει καταθέσεις στο εξωτερικό;

Τι επιδιώκει, άραγε, ο κ. Μητρόπουλος;

Ποια

αξιοπιστία έχει η «αποκάλυψη» του;

Αν δεν είναι σε θέση να αναφέρει τα ονόματα, τότε γιατί εξαπέλυσε τη δήλωση του, που φυσικά έγινε και πρωτοσέλιδη;

Με αυτό που έκανε, μιλώντας γενικώς και χωρίς στοιχεία περί υπουργών και δημοσιογράφων, σίγουρα πέτυχε μόνο να δώσει άφθονη τροφή για αγοραία κατανάλωση του χειρότερου είδους. Τώρα κάθε πολίτης μπορεί, αν θέλει, να στραβοκοιτάζει υποτιμητικά κάθε πολιτικό πρόσωπο, κάθε δημοσιογράφο, ως ύποπτο για «λαμογιά», όχι χωρίς λόγο ,αλλά στη βάση της «αποκάλυψης» του κ. αντιπροέδρου της Βουλής.

Τώρα, χλεύη, βρισιές και απαξιωτικά σχόλια κάθε είδους κατά των εν λόγω υπόπτων στο ελληνικό «καφενείο». Μα, ποιοι είναι, ποια είναι, τα ονόματα αυτών την αθλίων;

Δεν βαριέστε! Τι σημασία έχει; Αν το «καφενείο» δουλεύει καλά, οι «λεπτομέρειες» δεν ενδιαφέρουν.

Συγχαρητήρια, κ. αντιπρόεδρε. Βέβαια, απόλυτο δίκιο έχει ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης να ζητά με δυνατή φωνή τα ΟΝΟΜΑΤΑ. Αλλά, ποιος τον ακούει; Νικητές είναι ο κ. Μητρόπουλος και το παντοδύναμο «καφενείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα