Ο μεγάλος φόβος της ΔΗΜΑΡ για το δημοψήφισμα!

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ σχετικά με το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης για δημοψήφισμα επί του νομοσχεδίου για τη μικρή ΔΕΗ. Δεδομένου ότι πιθανότητα να διεξαχθεί δημοψήφισμα

δεν υπάρχει καθώς το 180 δεν συγκεντρώνεται με τίποτα στην ΔΗΜ.ΑΡ μόνο λίγοι δεν είναι οι βουλευτές που έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις τρέμοντας την ταύτιση με τη Χρυσή Αυγή.

Το ερώτημα που τίθεται από πολλούς στην Αγίου Κωνσταντίνου λέει πως θα πρέπει να εξεταστεί πολύ προσεκτικά αν αξίζει για την διεξαγωγή μιας συζήτησης και όχι δημοψηφίσματος να υπάρξει ταύτιση με τη Χρυσή Αυγή σε περίπτωση που οι υπογραφές συναθροιστούν. Σε μια τέτοια περίπτωση στην ΔΗΜ.ΑΡ γνωρίζουν πολύ καλά ότι το πρόβλημα θα στραφεί στο εσωτερικό του κόμματος το οποίο θα δώσει την εικόνα πως συνεργάζεται με ένα κόμμα το οποίο χαρακτηρίζει εγκληματική οργάνωση μόνο και μόνο για μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Όλα αυτά προβληματίζουν έντονα την ηγεσία της ΔΗΜ.ΑΡ με αποτέλεσμα κάποιοι να μην θεωρούν καθόλου σίγουρο ότι εν τέλει το κόμμα του Φώτη Κουβέλη θα καταθέσει πρόταση για δημοψήφισμα και θα περιοριστεί σε μια δήλωση αντίθεσης στη μικρή ΔΕΗ και φυσικά την καταψήφιση του νομοσχεδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα