Οι ανεξάρτητοι βουλευτές δεν ...τίμησαν τον Βουδούρη

Σε εκδήλωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ εξελίχθηκε τελικά η εκδήλωση που οργάνωσε ο φορέας του ανεξάρτητου βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη «Κοινωνία Πρώτα». Οι ανεξάρτητοι βουλευτές που είχαν κληθεί ...επικαλέστηκαν κάποια δικαιολογία και δεν παραβρέθηκαν τελικά. Προφανώς, αντιλήφθηκαν ότι η εκδήλωση θα είχε συγκεκριμένη κομματική απόχρωση, με την οποία «φλερτάρει» τελευταία και ο Οδυσσέας Βουδούρης.

Οι πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να είναι και ο ... άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ

που θα φέρει σε επαφή ανεξάρτητους βουλευτές με τον κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να ενδυναμωθεί το μπλοκ των 121 βουλευτών που θα μπλοκάρει την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μάλλον όμως δεν έπιασε και πολλά ...ψάρια ο Βουδούρης.

Διαβάστε επίσης στα parapolitika.gr:

Αθανασίου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: "Καταργείται το αυτόφωρο για μικροοφειλέτες" - Με εντολή του πρωθυπουργού αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο για τους οφειλέτες προς όφελος των πολιτώνΓκλέτσος: "Πέρασα περίοδο κατάθλιψης"-"Κλαίω εύκολα και διώχνω το άγχος"Γιακουμάτος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: "Φθηνότερο το γάλα από Δευτέρα"-Προανήγγειλε μείωση φορολογικών συντελεστών στο προσχέδιο του προϋπολογισμούΈβαλε μέσον για να δει τον Πάπα ο Τσίπρας-Ζήτησε και πριν τις ευρωεκλογές να τον δει αλλά βρήκε κλειστές τις πόρτες του Βατικανού
Keywords
Τυχαία Θέματα