Οι διακοπές απαιτούν την ιδανική παρέα! (ΦΩΤΟ)

Οι ημέρες που ανυπομονούμε όλον τον χρόνο, διακαώς, πότε θα φτάσουν...πλησιάζουν! Και αυτές οι ημέρες δεν είναι άλλες από τις καλοκαιρινές διακοπές που πάντα μας αφήνουν ένα βάρος στην καρδιά όταν πλησιάζουν στο τέλος τους. Γιατί οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μαγεία, είναι η απόλυτη χαλάρωση και η απόλυτη διασκέδαση. Βέβαια, όλα αυτά όταν υπάρχει η σωστή παρέα, η παρέα που μας κάνει να έχουμε άλλη ψυχολογία και να τα βλέπουμε όλα ονειρικά.

Διαφορετικά, ακόμα και στο καλύτερο μέρος του κόσμου να πάμε τίποτα δεν θα μπορεί να μας κάνει να νοιώσουμε όπως θα επιθυμούσαμε. Να το θυμάστε, λοιπόν,

πριν φύγετε για τις καλοκαιρινές διακοπές να έχετε πάρει μαζί σας...την ιδανική παρέα!

Και για όλα αυτά δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα να μας επιβεβαιώσει αυτήν την άποψη από την παρακάτω περίπτωση.

Ο Αμερικανός Κείβιν Μπλάνφορντ, πριν λίγο καιρό είχε χαρακτηριστεί ως ο πιο μίζερος τουρίστας του κόσμου. Ο υποτιμητικός αυτός τίτλος ίσως να ήταν λίγο υπερβολικός αλλά και εσύ κάπως έτσι θα τον χαρακτήριζες εάν έβλεπες τις φωτογραφίες του από το δωρεάν ταξίδι που κέρδισε στο Πουέρτο Ρίκο. Ο Κείβιν Μπλάνφορντ είχε τους λόγους του όμως που ήταν σ' αυτήν την κατάσταση και αυτοί ήταν πώς στο πολύ όμορφο ταξίδι που του έτυχε δεν μπορούσε να πάρει την ιδανική παρέα...την οικογένεια του!

Έτσι πήγε μόνος του και οι φωτογραφίες που ακολουθούν σε διαβεβαιώνουν πως δεν πέρασε και απίστευτα! Η ζωή, όμως, μάλλον ήθελε να δώσει αυτό το ταξίδι στον συγκεκριμένο άντρα όπως θα έπρεπε και γι΄αυτό ξανά κέρδισε το ίδιο ταξίδι με τις ίδιες ανέσεις ξενοδοχείο και κρουαζιερόπλοιο. Αυτήν την φορά τον ακολούθησε η γυναίκα του και η οκτώ μηνών κόρη του και η εμπειρία τους απλά δεν συγκρίνεται με το πρώτο ταξίδι.

Δες το και εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα