Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!


Αναγνωστάρια μου, με διαβάζετε, αλλά σήμερα το απόγευμα, έξι με εφτά, εκεί που μόλις έχετε ανοίξει βλέφαρο από τη σιέστα, διατρέχετε σοβαρό κίνδυνο να με ακούσετε στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» 90,1. «Της Νανάς» θα γίνεται από εκεί, γιατί τίποτα διαφορετικό δεν θα μπορούσε να σηκώσει ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά μου. Πάμε ν’ αρχίσουμε με λίγο pop νέα. Τάκης Μπαλτάκος. Το... ατίθασο αγόρι.
Μπορεί το στυλάκι να θυμίζει ιεροκήρυκα, μπορεί να τα μπέρδεψε λίγο με την

επιπόλαιη συμπεριφορά του, αλλά από τη δήλωσή του σε Τζένο - Κουρτάκη, τη Δευτέρα 28 του μηνός, εκδηλώθηκε.
Τι είναι λοιπόν ο Τάκης Μπαλτάκος; Για όσους δεν ακούσατε την εκπομπή της Δευτέρας, σας ενημερώνω ότι θέλει να γίνει ο απελευθερωτής των εγκλωβισμένων ψηφοφόρων της Ν.Δ. που είναι... δεξιά.
Ο Τάκης Μπαλτάκος αυτοπροσδιορίζεται και ως αντάρτης. Αντάρτης γιατί, ως γνωστό, τους εγκλωβισμένους δεξιά δεξιούς θα τους φυγαδεύσει ο Τάκης. Και πού θα τους πάει; Κάπου πρέπει να τους πάει. Και πώς λέγεται εκείνος που πηγαίνει κάπου τους εγκλωβισμένους που απεγκλώβισε; Αρχηγός – οδηγός – καθοδηγητής – πρόσκοπος. Αρα τι θέλει να είναι ο Τάκης; Αρχηγός του Φορέα. Πώς δεν έχεις τότε, αγοράρα μου, φιλοδοξία; «Βελουχιώτης» θες να γίνεις από την ανάποδη.

Η «Ελιά» έπιασε δάκο


Λιγότερο «ντόρο» έκανε ο Μωυσής όταν κατέβηκε από το όρος με τις Δέκα Εντολές από το βιβλίο της Μαριλένας Κοππά. Τρελαθήκαμε με το βιβλίο και την παρουσίαση. Μα παντού για το βιβλίο της Κοππά να λένε... Τέτοια προπαγάνδα, αδελφέ μου, που, επειδή είμαι αντιδραστικιά, τώρα να βάλουνε μαζί με το βιβλίο μια Louis Vuitton δεν το διαβάζω.
Πήγε ο ΓΑΠ, έκατσε η συγγραφεύς στη μέση, ο Κουβέλης, όπως κοίταζα την τηλεόραση, αριστερά και... θυμήθηκα ότι στη Βιολογία μαθαίναμε ότι το έντομο που «αρρωσταίνει» την ελιά είναι ο δάκος.
Και τώρα χρήσιμες συμβουλές για τον κύριο Βενιζέλο: Ο δάκος θεωρείται ο σημαντικότερος εχθρός της ελιάς στη χώρα μας, καθώς και σε όλες τις παραμεσόγειες χώρες.
Προσβάλλει μόνο τον καρπό και είναι γνωστός από την αρχαιότητα.
Το έντομο αυτό συμπληρώνει περίπου 4-5 γενεές τον χρόνο και στην Κρήτη γύρω στις 7.
Mε την άνοδο της θερμοκρασίας (τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου) δραστηριοποιείται η 1η γενεά του εντόμου.
-Και τώρα, μιας και ο χώρος μάς το επιτρέπει, το ανέκδοτο της σελίδας. «Αστυνομία εκεί;». Ναι. «Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα. Ενας Cosmote μου λέει ότι ο χρόνος μου τελείωσε».

Δεν δέχθηκαν το δώρο του



Εμαθα πως το ξέρετε. (Σιγά μην είμαι η πρώτη που το γράφω). Οτι ο Γιώργος Τράγκας θα πάει στο κανάλι του Γιώργου Κουρή, όπου και μεταφέρει 555 ώρες τηλεοπτικού «αέρα» την εβδομάδα. (Μεταξύ μας, συνεχόμενος είναι, απλώς στα breaks αλλάζει τίτλους εκπομπών και μια γραβάτα). Πριν φύγει από το Εψιλον, όπως έμαθα, είχε την καλοσύνη να τους παραχωρήσει, για να τον θυμούνται, και τρεις εκπομπές δώρο. Εκείνοι όμως, ευγενέστατοι, δεν το δέχτηκαν το δωράκι. Δίκαια σκεπτόμενοι, έκριναν ότι τόσες παραστάσεις με διπλή λαϊκή απογευματινή έκανε, να δεχόντουσαν και προσφορές; Σκεφτείτε το αποτέλεσμα. Θα βλέπαμε τον Τράγκα και στο Εψιλον και στο Kontra και στον ύπνο μας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΜΑΣ


î Η Μαρία Σπυράκη λένε ότι έχει παράπονα. Ναι, ναι, ναι. Μη με κοιτάζετε καθόλου έτσι. Ηθελε, λέει, χρόνια να γίνει παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και δεν μπορούσε η επιθυμία της να εισακουσθεί.

î Δευτέρα πάλι ήταν που ο Γιώργος Παπαδάκης (στον ΑΝΤ1) φώναξε πολλούς, ως συνήθως, μεταξύ των οποίων και τον ΠΡΟΕΔΡΟ των λαϊκών αγορών, τον κύριο Μόσχο, ο οποίος με το που του ανοίγουν μικρόφωνο αρχίζει να καταγγέλλει τον Παπαδάκη για αποκλεισμό.

î Ο Παπαδάκης, ακούγοντάς τον έξαλλο, του λέει: «Αφού έχετε μικρόφωνο μιλήστε, ποιος σας αποκλείει;». Ο Μόσχος ανένδοτος. Σε δευτερόλεπτα λοιπόν ο Παπαδάκης του λέει: «Εχετε πρόβλημα στ’ αυτιά σας, να πάτε σε ΩΡΛ».

î Μετά τη διάγνωση του γιατρού, ο Μόσχος μίλησε! Κύριε, ελέησον.

Το μανικιούρ του Χάρη

Ποιος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έκανε μανικιούρ; Ε, ναι, εντάξει, δεν μπορώ και να σας προετοιμάζω για όλα. Λοιπόν, επειδή δεν θέλω να κουράζεστε, είναι ο Χάρης Βαρθακούρης. Αποκάλυψε σχετικά με την παρτενέρ του στο «Just The 2 Of Us», Τέτα Καμπουρέλη, ότι: «Εχω πάει στο μαγαζί της να με περιποιηθούν και κάποια στιγμή μου έκαναν και μανικιούρ. Δεν κατάλαβα διαφορά».
Την «έκαψε» την Τέτα ή εγώ δεν το κατάλαβα;... Σκέψου να κάνεις όλη τη μανούρα, να φτάσεις δυο μέτρα παλληκάρι να κλείσεις ραντεβού, να πας, να μουλιάσεις τα δάχτυλα, να τα δίνεις ένα-ένα, με τα υπόλοιπα να μένουν στο μπολάκι, να κινδυνεύεις να σε πιάσει κράμπα στον αντίχειρα, γιατί οι άντρες δεν είναι και προπονημένοι στο σπαγκάτο των δαχτύλων... να βγαίνουν κόφτες, ψαλίδια, λίμες και μετά να μη βρίσκεις διαφορά... Καψούρα θα ήταν η μανικιουρίστ, αγόρι μου. Δεν εξηγείται διαφορετικά... Νόμιζες ότι σου έκανε μανικιούρ. Εκείνη απλώς έτριβε τον μεσαίο σου και τον αντίχειρα.

Οι συμβουλές της Σοφίας


Η 40χρονη ξένη ηθοποιός, Σοφία Βεργκάρα, η οποία έγινε γνωστή για τις καυτές δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς και αφορούσαν τις σεξουαλικές της επιδόσεις και πως είναι φωτιά στο κρεβάτι, τώρα έρχεται ξανά στην επικαιρότητα (σύμφωνα με το apospasma.gr) συμβουλεύοντας τα κορίτσια να γυμνάσουν πολύ τα οπίσθια και τους γλουτούς τους. Οπως λέει και η ίδια, είναι τα δύο πιο σημαντικά σημεία στο γυναικείο σώμα που διεγείρουν κάθε αντρικό βλέμμα. Τονίζει δε οι γυναίκες να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα σημεία, τόσο για να ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή τους κατά τη διάρκεια του sex, όσο και για να έχουν ένα πιο καυτό θέαμα οι άντρες...
Αλλά, Σοφάκι μου, τρίζει... το «πίσω σου», καθώς έρχεται μια ανταγωνίστριά σου και δηλώνει: Ξέρετε ποιος είναι ο ωραιότερος πισινός ΧΧΧ για το 2013; Είναι της Nikki Delano.
Και με τη βούλα μάλιστα, καθώς πριν από λίγες ημέρες κέρδισε το βραβείο «Best Ass» στα 2013 NightMoves Awards. «Ξέρω ότι οι fans μου λατρεύουν τον πισινό μου, αλλά φαίνεται ότι τώρα αρέσει και στους επαγγελματίες και αυτό σημαίνει πολλά για μένα». Οχι τίποτα... για να μη λέτε ότι δεν δίνουμε σημασία στις διεθνείς ειδήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα