Οι (παρα)μονταρισμένες σκέψεις μου

Και το μυαλό στο μπλέντερ, αναγνωστάρια μου. Σφυροκοπάνε στ’ αυτιά μου ειδήσεις που επειδή είναι αδύνατον να διαχειριστώ με ανακουφίζει λίγο η ιδέα ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξυπνήσω και να μου ανακοινώσουν ότι όσα είδα και άκουσα ήταν αποτέλεσμα αρπαγής μου από επιστημονική ομάδα, αποστολή της οποίας ήταν να βομβαρδίζει με ειδήσεις πολίτες μέχρι να καεί και το τελευταίο

εγκεφαλικό τους κύτταρο. «Καμένους πια», μας επαναφέρει στην άθλια καθημερινότητά μας και εμείς, ακρωτηριασμένοι εντελώς εγκεφαλικά, διασκεδάζουμε με την εκπομπή του Alpha «Ολα παίζουν».

Αυτή την εβδομάδα, έμαθα ότι ΕΣΠΑ δόθηκε στο Φεστιβάλ της Δράμας και συνειδητοποίησα ότι τόσο η Αγκάθα Κρίστι όσο και ο Χίτσκοκ ήταν πληκτικοί, καθώς περισσότερη ίντριγκα έχει η αληθινή ιστορία του μπάτλερ της Ελένης Μενεγάκη, ενός μπάτλερ που δεν έχει μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές εντοπισθεί, αν και ζούμε μέρες που ο Βασίλης Κικίλιας εξολοθρεύει όχι μόνο τρομοκράτες, αλλά ακόμη και τους σωσίες τους.
Το φαινόμενο της ΔΗΜ.ΑΡ. και της επίδρασής της στο πολιτικό σκηνικό της χώρας θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας από φωτισμένους πολιτικοϊστορικούς αναλυτές του μέλλοντος, η Ραχήλ Μακρή κυκλοφορεί ελεύθερη ανάμεσά μας, το μνημόνιο φεύγει, παραμένοντας, αλλά, για να μη βαριόμαστε, όλα τα δελτία ειδήσεων μας ενημερώνουν ότι ο Εμπολα «είναι εδώ». Με καθόλου καλή διάθεση λοιπόν, σας συμβουλεύω να μη λαμβάνετε και πολύ σοβαρά αυτά που θα γράψω παρακάτω, εκτός και αν βρίσκεστε στην ίδια νοητική κατάσταση με μένα.

Η Μαρία και οι ψείρες

Η Μαρία Ηλιάκη (παρουσιάστρια και φίλη της Κατερίνας Καινούργιου) δηλώνει από την εκπομπή της, που μεταδίδεται από το κανάλι ΣΚΑΪ, ότι πάντα είχε ψείρες! Καταρχήν, ευτυχώς που κάποιος διπλανός της δεν πετάχτηκε να δηλώσει ότι έχει κονδυλώματα, αλλά η Μαρία Ηλιάκη έχει πάντα ψείρες; Και αν έχει, γιατί το σούπερ κάτω από την οθόνη δεν γράφει «Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει για τα κατοικίδιά της»; Είναι σίγουρα ψείρες και, αν ναι, πού συχνάζουν; Σε ποια περιοχή του σώματος κάνουν παιχνίδι; Η Μαρία Ηλιάκη δεν τις έχει εξολοθρεύσει γιατί είναι φιλόζωος ή γιατί είναι μέλος αίρεσης όπου ο θάνατος της ψείρας βαραίνει το κάρμα; Πότε θα πάρω απαντήσεις για όλα αυτά;
Και μετά την απορία για την Ηλιάκη, ήρθε η ώρα για μία συμβουλή στη Ματθίλδη Μαγγίρα (αδελφή της Μπέτυς Μαγγίρα). Μετά από δήλωσή της στον Θανάση Πάτρα, ανακαλύψαμε μια νέα φοβία. Εκτός από την αγοραφοβία, την κλειστοφοβία, την υψοφοβία και την εντομοφοβία, ήρθε και η φυκο-φοβία!!! Η Ματθίλδη φοβάται τα φύκια. Την κυτταρίτιδα δεν τη φοβάστε; Μη χειρότερα, κορίτσι μου. Προτείνω να ξεκινήσεις με μια απλή γνωριμία με ένα φύκι. Σε επόμενη φάση, γνωρίζεις και τους γονείς του. Μετά σιγά-σιγά γνωρίζεις και το σόι του. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Συμπόνια για την Κατερίνα

Ξεκινάω λέγοντάς σας ότι εγώ την Κατερίνα Καινούργιου τη συμπαθώ πάρα πολύ. Είναι ευγενικό πλάσμα και κατά τη γνώμη μου ταλαιπωρημένο στην τηλεόραση -άσε που μου μοιάζει με γοργόνα. Γιατί τη συμπονώ;
Α) Αποχωρίστηκε τη φίλη της, Μαρία Ηλιάκη, β) Εχει δίπλα της δύο κολλητές, την Καμηλά και τη Μαγγίρα -σιγά μην πιστέψω ότι είναι όλες φίλες, γ) Είναι σε μια εκπομπή που έπρεπε να έχει τίτλο «Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν», δ) Κάνει παρέα και με τον Μάκη Πουνέντη διαδίδοντας στιγμιότυπα των συναντήσεων και, τέλος, όποια ώρα της μέρας να κάνει εκπομπή, θα έχει σετάρει βλεφαρίδες Νταίζη Ντακ και τακούνια 22 πόντους.


Δοκίμασε άλλη συνταγή
Ο Μάρκος Σεφερλής και «Μega mia». Επιτέλους, μοιάζει να βγαίνει από τη φορμόλη η «συνταγή» που δοκιμάζει το τηλεοπτικό κοινό 25 χρόνια τώρα. Αν και τώρα που γράφω για να στείλω τη σελίδα έχει προβληθεί μόνο η πρεμιέρα τους, κατάφεραν να με κάνουν να τους περιμένω και αύριο, γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος. Επίσης, η Χριστίνα Πολίτη, επειδή την είδα στην εκπομπή του Μάρκου, μπας και ήταν έτοιμη από καιρό ν’ ανέβει σε αγροτικό να πουλάει «είδη προικός» αντί να πίνει πράσινο τσάι με μέντα παρέα με τους Ρότσιλντ; Και τώρα, ένα κουίζ που δεν γίνεται να παραβλέψω: Δύο είναι τα κανάλια όπου οι εργαζόμενοι φοβούνται ν’ αρθρώσουν ονόματα δύο συγκεκριμένων ανθρώπων, μπας και ακούσουν οι τοίχοι και την άλλη μέρα βρεθούν να ζητάνε δουλειά στο καφέ της Μαρίας Μπεκατώρου.

îΕλένη Τσολάκη. Είναι κάποιος που της έχει πει ότι πρέπει κάθε μέρα να εμφανίζεται σαν να έχει βάλει τα βρεγμένα χέρια της σε γυμνό αγωγό ρεύματος; Το κοριτσάκι αυτό ξεκίνησε απλώς χαρούμενο. Αστραπιαία όμως μ’ έκανε να σκεφτώ ότι ξεπατικώνει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σε όλα.

îΗ Ευγενία Μανωλίδου και ο Γιώργος Λιάγκας κάνουν ακόμη μαζί εκπομπή. Κλείσανε μήνα και ακόμη είναι στον «αέρα» από τον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 κάθε μέρα, 3-5. Φυσικά, μαζί τους κάθε μέρα και ο Αδωνις Γεωργιάδης. Παρεμβαίνει είτε με tweet, είτε με μήνυμα γραπτό στην Ευγενία, είτε ως ολόγραμμα, είτε ως γλυκιά εμμονή του Γιώργου. Το επόμενο βήμα είναι να κάνει εκπομπή η Φαίη με τον Αδωνι, ε;

îΑνεξιχνίαστο μυστήριο παραμένει για τους εργαζόμενους στο κανάλι της Βουλής τι είναι το μόρφωμα στο οποίο εργάζονται. Κρατικό δεν είναι, καθώς κρατικό κανάλι είναι μόνο η ΝΕΡΙΤ, ιδιωτικό φυσικά δεν είναι… Αρα, οι εργαζόμενοι σε ποιον φορέα ασφάλισης υπάγονται;

Η φωνή του Ελληνα γονιού

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, στο κανάλι «Εψιλον» «ακουμπάει» τα θέματά του κάθε Ελληνας γονιός που νιώθει ότι το «σπλάχνο του» τον έχει αδικήσει. Αρχή έκανε η μαμά της κυρίας Φειδά. Κάθησε ο Τσατσάνης απέναντί της για να στείλουν ευχές στο κοριτσάκι της και καταλήξαμε να κινητοποιούνται δυνάμεις «αέρος-εδάφους» για να γίνει ο γάμος των ανθρώπων στη Μύκονο. Η μαμά της κυρίας Φειδά, ο πατριός και λοιποί συγγενείς ξέσπασαν εναντίον της πολύ σικάτης Σίσσυς, επιμένοντας ότι η αγάπη της για τις πέρλες και τα παντατίφ την έκαναν να ξεχάσει το σόι της.
Το «δεύτερο χτύπημα» παραμελημένου γονιού ήρθε από τη μαμά του Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος απέκτησε παιδάκι με την κυρία Ηλιάδη. Το μωρό όμως ακόμη δεν το έχουν δει οι γονείς τους, αν και μένουν στη βόρειο Ελλάδα και όχι στην Τιφλίδα ή στο Αφγανιστάν.
«Τρίτο χτύπημα» ήρθε από τον Κώστα Καζάκο, ο οποίος σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και ενώ στο στούντιο ήταν ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος, αποκάλυψε το παράπονό του, γιατί έχει κάτι μήνες να δει τα εγγόνια του.
Λοιπόν: Για να τελειώνουμε με αυτά τα θέματα, το συγκεκριμένο κανάλι να δημιουργήσει, παρακαλώ, έναν φορέα, με πρόεδρο τον Βασίλη Τσατσάνη, όπου θα διοργανώνονται συναντήσεις σε συγκεκριμένους παιδότοπους, όπου πικραμένοι παππούδες θα μπορούν να συναντούν τα εγγονάκια τους και να παίζουν επιτραπέζια.

Keywords
σκεψεις, ευγενία μανωλίδου, μπλέντερ, ειδήσεις, κύτταρο, alpha, ελενη μενεγακη, μνημονιο, πατρα, νέα, mia, παραπολιτικα, αδωνις, tweet, μυστήριο, βουλη, εψιλον, μυκονος, ηλιαδης, ελλαδα, συγκεκριμένο, κικιλιας, βασιλικος γαμος, eurobank alpha, alpha eurobank, αδωνις γεωργιαδης, Καλή Χρονιά, μνημονιο 2, η ημέρα της γης, μνημονιο 3, παραπολιτικα, μαρια ηλιακη, αφγανισταν, βημα, γαμος, γνωμη, δουλεια, εγκεφαλικο, ευχες, θανατος, κονδυλωματα, κυτταριτιδα, μωρο, ονοματα, τηλεοραση, υψοφοβια, ψειρες, ωρα, alpha, αγαπη, αγοραφοβια, αδωνις, αυτια, βγαινει, βλεφαριδες, γινει, γινεται, γιωργος λιαγκας, γνωριμια, γονεις, γοργονα, δηλωση, δοθηκε, ευγενια, εβδομαδα, εμμονη, επρεπε, ερμης, ευγενία μανωλίδου, ιδεα, ιδια, κυρια, κύτταρο, κρατικο, λιαγκας, λογο, μαμα, μενεγακη, μεντα, μηνες, μυστήριο, μπλέντερ, μορφωμα, μαρια, μυαλο, ομαδα, παντα, οθονη, ολογραμμα, πρασινο τσαι, ραχηλ, σεφερλης, σιγουρα, συγκεκριμένο, σοι, σουπερ, τακουνια, τι ειναι, τιφλιδα, τσαι, φεστιβαλ, φυσικα, φυκια, φοβια, φωνη, χειροτερα, χριστινα, χιτσκοκ, χριστινα πολιτη, ψειρας, κωνσταντινος, ετοιμη, ηλιαδη, καζακος, κουιζ, μοιαζει, μυκονο, tweet, τοιχοι, θεματα, ξεκινησε, χερια
Τυχαία Θέματα