Παίκτης της χρονιάς ο Τζορτζ Ντάνζερ

Ο Τζορτζ Ντάνζερ είχε ένα καταπληκτικό 2014 World Series of Poker. Ο Γερμανός έφτασε σε 10 cashes, 5 τελικά τραπέζια, 3 bracelets και συνολικά $867.649 σε κέρδη. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η επιβράβευση για την τρομερή του προσπάθεια, με το βραβείο του 2014 WSOP Player Of the Year.

Ο Ντάνζερ

εξασφάλισε την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια της 15ης ημέρας στο WSOP Asia-Pacific, μετά από μία τρομερή μάχη με το Μπράντον Σακ-Χάρις που είχε ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού.

Τα 10 events της Αυστραλίας επανέφεραν τη μάχη στο προσκήνιο, με το προβάδισμα να αλλάζει χέρια τρεις φορές. Οι δύο διεκδικητές βρίσκονταν πάρα πολύ κοντά στη βαθμολογία, με τον Ντάνζερ να ξεφεύγει με την επικράτησή του στο Event #8 αλλά τον Σακ-Χάρις να απαντάει με deep run στο AU$10.000 Main Event, γεγονός που κράτησε το ενδιαφέρον στα ύψη.

Την ώρα που η δράση στο Main Event κορυφωνόταν, ο Ντάνζερ αποκλειόταν από το τελευταίο event ης σειράς, το AU$25.000 High Roller, με τον Σακ-Χάρις να χρειάζεται την 1η ή τη 2η θέση στο Main Event για να κερδίσει το βραβείο POY. Τελικά δεν τα κατάφερε, αποχωρώντας στην 17η θέση, όταν το J-J του "έσπασε" από το Α-9 του Φρανκ Κασέλα.

Ξέροντας ότι είχε μια τελευταία ευκαιρία αφού το registration στο High Roller ήταν ανοιχτό, ο Σακ-Χάρις δεν άργησε να μπει στο event και να αρχίσει το grinding, θέλοντας το λιγότερο την 4η θέση.

Ο δρόμος προς το βραβείο POY έμελλε να κοπεί απότομα και σε αυτό το event για εκείνον. Σε flop Q-Q-8 βρέθηκε all-in με K-Q, απέναντι στο Α-Α του Σον Ουίντερ. Το turn έδειξε 9 όμως στο river άνοιξε ένα από τα δύο outs που έπρεπε να αποφύγει ο Σακ-Χάρις, στέλνοντάς τον στο rail.

Διαβάστε επίσης:

Στα δικαστήρια ο Πικέ!

Μπενίτες: Ο Ολυμπιακός θα φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη

Φεύγει από την Σάντερλαντ ο Μαυρίας

Κωστένογλου: "Καθοριστικό το ματς με την B. Ιρλανδία"

Χριστίνα Τσιλιγκίρη: "Καλούμε τον κόσμο στο Καραϊσκάκη να αθληθεί"

Μαχλάς: "Πίστωση χρόνου στον Ρανιέρι, παγκόσμιας κλάσης ο Μήτρογλου"

Keywords
Τυχαία Θέματα