ΠΑΣΟΚ εναντίον ΠΑΣΟΚ

Από την στιγμή που Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να προαναγγείλει ιδρυτικό συνέδριο της παράταξης για το Φθινόπωρο «απασφάλισε» πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος που πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει την ιστορική συνέχεια που του αξίζει. Κάποιοι από αυτούς είναι η Φώφη Γεννηματά, ο Κώστας Σκανδαλίδης που θέτει ευθέως και θέμα ηγεσίας, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Νίκος Ανδρουλάκης και Θάνος Μωραίτης. Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Βενιζέλος

να αποφύγει τα… φίλια πυρά, η μάχη μαίνεται παρασκηνιακά και ήδη υπάρχουν τα «πρώτα θύματα». Και μπορεί οι διαμάχες να γίνονται προς το παρών μέσω… αρθρογραφίας στελεχών αλλά δεν θα αργήσουν να έρθουν και οι μεγάλες συγκρούσεις.

Οι προσπάθειες να μπουν κάτω από την ομπρέλα του ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά και κάποιοι από τους τώρα ανεξάρτητους βουλευτές της λεγόμενης κεντροαριστεράς, πέφτουν στο κενό και αυτό δημιουργεί δυσαρέσκεια. Από τον επικείμενο ανασχηματισμό και μετά θα υπάρξουν εξελίξεις και θα ανοίξουν στόματα δυσαρεστημένων στελεχών που είτε δεν θα συμφωνούν με την είσοδο κάποιον στην κυβέρνηση ή θα ήθελαν εκείνοι να είναι στην θέση τους. Όπως και να έχει οι προσπάθειες ένωσης της κεντροαριστεράς φαντάζουν προς το παρόν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα