Ποιά… διαπραγμάτευση; Η Παναρίτη και ο Χρύσανθος “talk of the town”

Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε της σημερινής εορτής του Αγίου Πνεύματος, δεν μας “φώτισε” όσο θα περιμέναμε, αναφορικά με την οριστικοποίηση της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους εταίρους και δανειστές της χώρας.

Πρόοδος φυσικά, φαίνεται ότι σημειώθηκε, η τελική συμφωνία ωστόσο θα χρειαστεί ακόμη μερικές μέρες.

Μέχρι τότε, και στο περιθώριο της εύλογης αγωνίας για την έκβαση του… δράματος, “talk of the town” έγιναν δυο πρόσωπα, από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

Η Έλενα Παναρίτη και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης. Η πρώτη, με τον διορισμό της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και οργή κατά του Γιάνη Βαρουφάκη από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο δεύτερος, με όσα και κυρίως… με τον τρόπο που τα είπε, στην τηλεοπτική εκπομπή του Τάκη Χατζή.

Έλενα Παναρίτη και Χρύσανθος Λαζαρίδης χόρεψαν αυτό το Σαββατοκύριακο ένα ιδιότυπο… τανγκό. Το τανγκό της απαξίωσης. Και αν για την άλλοτε στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου, υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν δεδομένο ότι θα αποσυρθεί λίαν συντόμως, με το alter ego του Αντώνη Σαμαρά τα πράγματα μοιάζουν να είναι περισσότερο σοβαρά.

Γιατί ο Χρύσανθος Λαζαρίδης εξακολουθεί να επηρεάζει καθοριστικά τον πρώην πρωθυπουργό. Και μάλλον θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον. Με τα γνωστά αποτελέσματα...

Keywords
Τυχαία Θέματα