Ρεσιτάλ απανθρωπιάς από την Daily Mail!

Η "κίτρινη" βρετανική εφημερίδα εξακολουθεί να ασχολείται με τα ελληνικά νησιά, όχι όμως για διαφημιστικούς λόγους αφού και σήμερα παρουσιάζει εικόνες από το νησί της Λέσβου, τον δεύτερο δημοφιλέστερο προορισμό για τους Βρετανούς τουρίστες.

Αυτή τη φορά βέβαια δεν χρησιμοποιεί "μαρτυρίες" από απογοητευμένους τουρίστες. "Ντύνει" το ρεπορτάζ της με εικόνες από τους μετανάστες που καταφτάνουν στο νησί ενώ αποφεύγει να "επηρεάσει" τους Βρετανούς.

Άλλωστε οι εικόνες τα λένε όλα...

Μετανάστες

βοηθούν μία ανάπηρη γυναίκα να κάτσει στο αμαξίδιο της.

Μία γυναίκα μεταφέρεται στην ακτή από συμπατριώτες της...

Ένα μωρό κοιμάται ήρεμα ενώ ο σάκκος του βρίσκεται ακουμπισμένος σε ένα κομμάτι χαρτόνι. Λίγα λεπτά νωρίτερα έφτασε στη Λέσβο μετά από ένα μεγάλο ταξίδι...

Πρόσφυγες μεταφέρουν μία γυναίκα στην ξηρά. Είναι μία από τους 30.000 μετανάστες που έχουν φτάσει στη χώρα από την αρχή του έτους...

"Περίπου 75.000 μετανάστες έχουν προσπαθήσει να εισέλθουν στην Ιταλία και την Ελλάδα από τη Λιβύη μέχρι στιγμής,ενώ υπάρχουν φόβοι ότι τουλάχιστον 1.800 άνθρωποι έχουν πεθάνει.

Οι περισσότερες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης διάσωσης έχουν συμβεί περίπου 40 ναυτικά μίλια από τη Λιβύη.

Διάφορα ταξιδιωτικά γραφεία της Βρετανίας χαρακτηρίζουν"κινδυνολογία" τα όσα λέγονται και γράφονται για τους μετανάστες" λέει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της η Daily Mail.


"Πάντως, το ενδιαφέρον για... αποδράσεις στην Κω φαίνεται να έχει μειωθεί σημαντικά μετά το άρθρο μας την περασμένη εβδομάδα, καθώς σύμφωνα με γνωστή ταξιδιωτική ιστοσελίδα,, οι αναζητήσεις για διαμονή μεταξύ 26ης Μαΐου και της 31ης Μαΐου παρουσίασε πτώση της τάξης του 52 τοις εκατό σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα."

Η βρετανική εφημερίδα καταλήγει πως "γενικά το ενδιαφέρον των τουριστών για την Ελλάδα έχει αυξηθεί τις τελευταίες μέρες σε νησιά όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη και η Μύκονος..."

Keywords
Τυχαία Θέματα