Σαμαράς: Όποιος θέλει να θέσει θέμα προέδρου να το πει τώρα

"Εγώ δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου άλλα δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη μάχη σε μία τόσο δύσκολη στιγμή" είπε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε μάλιστα ότι δεν σκοπεύει να πραγματοποιήσει έκτακτο συνέδριο του κόμματος αφού αυτό θα εμφανιζόταν ως εσωστρέφειας για την παράταξη ενώ όπως είπε θα

ανακοινώσω εθνική συνδιάσκεψη με διάλογο και για την επικαιροποίηση της ιδεολογικής μας βάσης.

Ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα στους βουλευτές του κόμματος λέγοντας "να τελειώνουμε με την εσωστρέφεια γιατί αν την αφήνουμε να υφέρπει θα κάνουμε καλό στον ΣΥΡΙΖΑ"

Σε αυστηρό μήνυμα του ο Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά "όποιος θεωρεί καλό για την παράταξη και την χώρα να θέσει θέμα προέδρου στην παράταξη να το πει τώρα και να πάρει την ευθύνη να κινήσεις τις καταστατικές διαδικασίες που τις γνωρίζετε όλοι".

Επίσης, κ. Σαμαράς ανακοίνωσε τη δημιουργία άτυπου 15μελούς οργάνου του προέδρου που θα συνέρχεται τακτικά και θα συμμετέχουν όσοι έχουν θεσμικό ρόλο στο κόμμα και στην ΚΟ. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Μητσοτάκης, Βρούτσης, Γεωργιάδης, Πλακιωτάκης, Κακλαμάνης, Παπαμιμίκος , Σάκης Ιωαννίδης, Κώστας Καραγκούνης και 3 βουλευτές που θα εκλέξει απευθείας η ΚΟ σε επόμενη συνεδρίαση της. Επίσης θα συμμετέχουν δύο μέλη της πολιτικής επιτροπής και δύο σύμβουλοι του Προέδρου που θα επιλεγούν από αυτόν.

Να σημειωθεί ότι έχουν εγγραφεί στον κατάλογο για να μιλήσουν 45 τουλάχιστον βουλευτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα