Στην Κίνα η πιο εκκεντρική ανδρική τουαλέτα του κόσμου!

΄Ενας ιδιοκτήτης εστιατορίου στη πόλη Ταϊγιουάν της βόρειας Κίνας, είπε να πρωτοτυπήσει και από ότι φαίνεται το πέτυχε και με το παραπάνω.

Ο ευφυής Κινέζος επιχειρηματίας τοποθέτησε στις ανδρικές τουαλέτες του μαγαζιού του τρία μοντέλα! Φυσικά πρόκειται για κούκλες οι οποίες είναι αισθησιακά ντυμένες και έχουν την δυνατότητα να «παρακολουθούν» τους άνδρες πελάτες του καταστήματος κατά τη διάρκεια της απόλυτα φυσιολογικής ανθρώπινης ανάγκης.

Όπως προκύπτει από δηλώσεις πελατών μπορεί τα ''μοντέλα'' να μην είναι αληθινές γυναίκες, δεν παύουν όμως να προκαλούν σύγχυση στον ανδρικό

πελατολόγειο αφού μάταια... προσπαθούν να ουρήσουν. Ένας πελάτης του εστιατορίου δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό: «Βγήκα έξω από τις τουαλέτες γιατί νόμιζα ότι πήγα σε λάθος μέρος, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουνα στο σωστό μέρος και προσπάθησα να ανακουφίσω τον εαυτό μου, απλά δεν μπορούσα να λειτουργήσω...».

Ένας άλλος ''οργισμένος'' πελάτης δημοσίευσε στο διαδίκτυο, φωτογραφίες με τις περίεργες τουαλέτες, περιγράφοντας το πρόβλημά του να «ανακουφιστεί» και από εκείνη την ημέρα η είδηση έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα!

Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν οι τρεις κούκλες ήταν στην πραγματικότητα αληθινές!

Keywords
Τυχαία Θέματα