Τα ακριβότερα ρολόγια στον κόσμο!

Τα ρολόγια για πολλούς είναι φετίχ και δεν διστάζουν να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη ώστε να το αποκτήσουν. Κάποια ρολόγια, όμως, ξεπερνούν κάθε όριο ακόμα και για ανθρώπους που έχουν οικονομική άνεση.

Πριν λίγες ημέρες, έγινε η παρουσίαση του νέου Apple Watch, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις με το πρωτοφανές κόστος του που αγγίζει τις 17.000 δολάρια. Και αν αυτό το ποσό σας κάνει να τα χάσετε, κρατηθείτε γιατί ακολουθούν ρολόγια που έχουν κόστος ακόμα μεγαλύτερο.

Τα ρολόγια

που θα δείτε ίσως να φαντάζουν όνειρο για πολλούς απο εμάς αλλά ας μάθουμε που έχει φτάσει η υπερβολή στην αξία του συγκεκριμένου αντικειμένου.

Roger Dubuis Excalibur Quatuor watch

Τιμή: 1.100.000 δολάρια

Τα λόγια περιττά για το κομμάτι αυτό που κυκλοφορεί μόνο σε τρία χέρια σε όλον τον κόσμο.

Jaeger-LeCoultre's Hybris Mechanica à Grande Sonnerie

Τιμή: 1.500.000 δολάρια

Έχει αέναο ημερολόγιο, που χρειάστηκε πέντε χρόνια για να κατασκευαστεί. Το ρολόι έρχεται επίσης με μηχανισμό Hybris Mechanica 55 Safe ο οποίος αποτελεί μέρος της ακραίας τιμής του.

Greubel Forsey Art Piece 1

Τιμή: 2.000.000 δολάρια

Στο πλάι έχει ένα μικροσκοπικό χρυσό πλοίο το οποίο μπορείτε να δείτε κοιτάζοντας μέσα από τον ειδικό μεγεθυντικό φακό του. Η τιμή για αυτό το εξαιρετικό design δεν είναι ευρέως γνωστή, αλλά εκτιμάται περίπου στα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Lange & Söhne's Grand Complication timepiece

Τιμή: 2.500.000 δολάρια

Χρειάζεται έναν ολόκληρο χρόνο για να κατασκευαστεί ένα μόνο τέτοιο ρολόι. Από το 2013 που έκανε το ντεμπούτο του κατασκευάζεται μόλις ένα το χρόνο και το τελευταίο θα κατασκευαστεί και θα πωληθεί το 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα