Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Ένας ΔΑΠιτης που ψήφιζε Καραμανλή, γραμματέας στην ΔΗΜΑΡ!

Πολύ ... ιστορία έχει ο νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο συγκεκριμένος προέρχεται από δεξιά οικογένεια της Ημαθίας και το 2004 υπήρξε ψηφοφόρος του Κώστα Καραμανλή. Οι πληροφορίες ότι ήταν γραμμένος στη ΔΑΠ το διάστημα που ήταν φοιτητής στη Γεωπονική Σχολή Θεσσαλονίκης διακινούνται στη ΔΗΜ.ΑΡ. από όσους δεν

βλέπουν με θετικό μάτι την αναρρίχησή του στην ηγεσία του κόμματος, αλλά δεν επιβεβαιώνονται. Ο 35χρονος Θανάσης ενεπλάκη φανερά στα πολιτικά δρώμενα του Νομού Ημαθίας τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα μετά την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να προχωρήσει στην ίδρυση της Δημοκρατικής Αριστεράς. Επέλεξε τη μέση οδό ανάμεσα στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι άνθρωποι που τον γαλούχησαν στην πολιτική ήταν δύο καθηγητές που είχε ως μαθητής σε φροντιστήριο της Βέροιας. Οι συγκεκριμένοι ήταν συνέταιροι στο φροντιστήριο, αλλά ο ένας ήταν δεξιός και άλλος αριστερός. Ο πρώτος ονομάζεται Κώστας Ζιώγας και είναι μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. και κουμπάρος του Αντ. Σαμαρά, ενώ ο δεύτερος είναι ο Μηνάς Δελημπαλταδάκης, που σήμερα είναι ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Ημαθίας. Ο Θ. Θεοχαρόπουλος είχε και διατηρεί καλές σχέσεις ακόμη και με τους δύο.

Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε ότι ο τελευταίος την περίοδο που η ΔΗΜ.ΑΡ. συμμετείχε στην συγκυβέρνηση είχε χρηματίσει ειδικός γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Είναι γεωπόνος M.Sc., διδάκτωρ Αγροτικής Οικονομίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων.

Keywords
Αναζητήσεις
αναζητηση βικιπαιδια θανασης θεοχαροπουλος, θανασης θεοχαροπουλος δαπ
Τυχαία Θέματα