Το μήνυμα του Μικ Τζάγκερ στο Facebook

O Μικ Τζάγκερ «μίλησε» για την τραγική απώλεια της αγαπημένης του, της 49χρονης σχεδιάστριας μόδας Λ' Ορεν Σκοτ, η οποία τη Δευτέρα βρέθηκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στη σελίδα του στο Facebook και γράφοντας:

«Ακόμα παλεύω να καταλάβω πώς η αγαπημένη μου και καλύτερη φίλη μου έδωσε τέλος στη ζωή της με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Περάσαμε πολλά ωραία

χρόνια μαζί και είχε δημιουργήσει μια όμορφη ζωή για εμάς. Ήταν μια σπουδαία παρουσία και ένα σπουδαίο ταλέντο, που είχε πολλούς θαυμαστές – συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Έχω συγκινηθεί από το φόρο τιμής που της αποδίδουν οι άνθρωποι, αλλά και από τα προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Σημειωτέον πως οι Rolling Stones –μετά το τραγικό γεγονός- ανακοίνωσαν ότι αναβάλλουν την περιοδεία τους στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία. Η περιοδεία θα ξεκινούσε από το Περθ την Τετάρτη και θα συνεχιζόταν με συναυλίες στην Αδελαΐδα, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και άλλες πόλεις. «Ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Τσάρλι Γουατς και ο Ρόνι Γουντ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους οπαδούς τους για τη συμπαράστασή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ελπίζουν ότι θα κατανοήσουν πλήρως την αιτία για αυτή την ανακοίνωση. Οι Rolling Stones σχεδιάζουν να προγραμματίσουν αυτές τις εμφανίσεις σε μεταγενέστερη ημερομηνία» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα