Το Παραπολιτικά 90,1 σας στέλνει Ναύπλιο!

O "Παραπολιτικά 90,1 FM" και το www.doreandiakopes.com σας κάνουν δώρο ένα 3ήμερο χαλάρωσης με 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό στον ξενώνα «ΝΑΥΠΛΙΟΝ 1841» στο πανέμορφο και ρομαντικό Ναύπλιο.

Στην καρδιά του Ναυπλίου, ο ξενώνας «ΝΑΥΠΛΙΟΝ 1841» σας υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή σε cozy ατμόσφαιρα. Κτίριο του 1841 το οικογενειακό σπίτι των ιδιοκτητών αναπαλαιώθηκε με υπομονή, μεράκι και κύριο μέλημα την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Και στους λίγους μήνες λειτουργίας του έφερε «αέρα» boutique hotel

στην γειτονιά της Πλατείας Συντάγματος.

Η ποιότητα υπηρεσιών φιλοξενίας «σε επίπεδο σπιτιού», η προσοχή στη λεπτομέρεια, οι καλαίσθητοι χώροι του και τα διαφορετικά του δωμάτια –με ονόματα πουλιών- το κάνουν να ξεχωρίζει και να δημιουργεί την αίσθηση προσωπικού χώρου και άνεσης. Ακόμη και η ποιότητα του πρωινού ανταποκρίνονται στον χαρακτήρα και την αισθητική του ξενώνα, παράλληλα με μία φρέσκια προσέγγιση στην έννοια της εξυπηρέτησης πάντα με την διακριτική φροντίδα των ιδιοκτητών.
Τα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια του με παρκέ δάπεδο, διαθέτουν κρεβάτια Coco-Mat, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ντους και υδρομασάζ, καφετιέρα, θυρίδα ασφαλείας και κάποια και επιπλωμένο μπαλκόνι.

Διαθέτει επίσης κοινόχρηστη κουζίνα και δωρεάν Wi-Fi.

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε εστιατόρια και καφέ-μπαρ για όλα τα γούστα.

Τα σκαλοπάτια που οδηγούν στο Παλαμίδι απέχουν μόνο 450 μέτρα. Το Κάστρο της Ακροναυπλίας και το Μπούρτζι βρίσκονται σε απόσταση 200μ. και 280μ. αντίστοιχα. Χαλαρώστε, συντονιστείτε μαζί μας στους 90,1 fm και παραδοθείτε στην φιλοξενία του «ΝΑΥΠΛΙΟΝ 1841».

Ραντεβού κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ 20.00 με 22.00 στο Παραπολιτικά 90,1 FM στην εκπομπή "Χαίρω Πολύ".

Για να μπείτε στην κλήρωση για την 3ήμερη διαμονή στο Ναύπλιο:

ΣΤΕΙΛΤΕ SMS ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ:
ΠΑ (κενό), ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΝΑΥΠΛΙΟ
ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ 19000

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Ημερομηνία κλήρωσης Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014, στην διάρκεια της εκπομπής «Χαίρω Πολύ» 20:00 με 22:00.
Για την κράτηση ο τυχερός θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Διεύθυνση του ξενώνα για έλεγχο της διαθεσιμότητας.

Για διαμονή εξαιρούνται ημερομηνίες εορτών και αργιών.
Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί από τις σελίδες parapolitika.gr, Παραπολιτικά 90,1fm και doreandiakopes του Facebook.

Το doreandiakopes και ο Παραπολιτικά 90,1 ευχαριστούν την Διεύθυνση του ξενώνα «ΝΑΥΠΛΙΟΝ 1841" για την προσφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα