Τσακωμός Κωνσταντοπούλου - Μητσοτάκη στη Βουλή

Νέα ένταση πυροδότησαν σήμερα κατά τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής τα χθεσινά επεισόδια με την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να εμμένει στην άποψή της ότι δεν υπήρξε εισβολή αλλά μόνο ειρηνική διαδήλωση.

Όλα ξεκίνησαν όταν

ο Αντιπρόεδρος της Βουλής εκ μέρους του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης ζήτησε από την κα Κωνσταντοπούλου να καταθέσει την άποψή της για όσα συνέβησαν χθες και αν υπήρξε εισβολή: "Εισβολή έγινε στο Πολυτεχνείο, όχι στη Βουλή" είπε η κα Κωνσταντοπούλου προκαλώντας έτσι την έντονη αντίδραση του κ.Λυκούδη ο οποίος αποχώρησε.

Εντονότερη ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος είπε ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εισέβαλαν χθες στο κοινοβούλιο έχουν σχέση με την ένοπλη βία. "Για μένα και οι μολότοφ είναι ένοπλη βία για σας δεν ξέρω αν είναι ή όχι". Εσείς που τους ξέρετε ότι έχουν σχέση με την ένοπλη βία;» απάντησε η κα Κωνσταντοπούλου με τον κ. Μητσοτάκη να ανταπαντά: "Αναγκάστηκα να τους μάθω για να προστατέψω τη ζωή μου. Εσάς όμως σας είναι γνωστοί από τη δικηγορική σας θητεία. Αν συμβεί κάτι από δω και πέρα στο κοινοβούλιο να ξέρετε ότι εσείς θα είστε υπεύθυνοι με την φόρτιση που δίνετε στο χθεσινό γεγονός".

Keywords
Τυχαία Θέματα