Τσίπρας σε Αναστασιάδη: "Αν δεν διεκδικείς δεν παίρνεις"

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι κοινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, μετά την συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. «Αν δεν διεκδικείς δεν παίρνεις τίποτε, αν διεκδικείς παίρνεις περισσότερα» επεσήμανε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος στο

Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε ως πεδίο σταθερότητας την Ελλάδα και την Κύπρο, απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη επισημαίνοντας ότι «ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, έχει αντίκτυπο στην Κύπρο και ο,τι συμβαίνει στην Κύπρο έχει αντίκτυπο στην Ελλάδα». Μάλιστα ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε την συνάντηση κορυφής, που θα διενεργηθεί το επόμενο διάστημα μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, με σκοπό την συζήτηση για την ενέργεια.
Από την πλευρά του Νίκος Αναστασιάδης, επιβεβαίωσε την καλή σχέση μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και τόνισε ότι η Ελληνική κυβέρνηση είναι δίπλα στη Λευκωσία και οι δύο χώρες στηρίζουν την κάθε προσπάθεια της άλλης.

Αυτήν ώρα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Αναστασιάδης οδεύουν πεζοί από το Μέγαρο Μαξίμου στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τιμήν του κ. Αναστασιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα