Σοφία Βούλτεψη: "Ο Σαμαράς παίρνει τηλέφωνο στις 12 η ώρα την νύχτα"

Το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά έπλεξε η Σοφία Βούλτεψη από την Κομοτηνή όπου βρέθηκε, προκειμένου να δώσει το "παρών" στην ορκωμοσία του γιου της, Γιάννη Αγγελόπουλου, ο οποίος αποφοίτησε από τη Νομική της Θρακικής πόλης.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος παραχώρησε συνέντευξη

στην εφημερίδα "Χρόνος", στην οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Αντώνη Σαμαρά και για τη σχέση που έχει μαζί του. Η Υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απάντησε χαρακτηρίζοντας "εργασιομανή" τον Αντώνη Σαμαρά, εξηγώντας στη συνέχεια πως έχει όλα τα καλά στοιχεία για την εποχή που διανύουμε, ώστε να είναι ένας επιτυχημένος πρωθυπουργός.

"Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε. Είναι καλή, έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Βέβαια είναι εργασιομανής, είναι όλη μέρα σε δουλειά, σε κίνηση. Δύσκολος δεν είναι, απλώς είναι συνέχεια σε κίνηση και δημιουργεί μια γενική κινητικότητα. Είμαστε σε ταξίδι, θα μπει στο δωμάτιο και θα θυμηθεί κάτι και θα πάρει τηλέφωνο από το κινητό στο διπλανό δωμάτιο να το πει. Είναι 12 η ώρα τα μεσάνυχτα και βλέπει κάτι; Θα τηλεφωνήσει και θα ζητήσει την επόμενη μέρα το πρωί να μάθει τι είναι αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να του αναφέρεις κάτι και να μη σηκώσει το τηλέφωνο να το λύσει. Παίρνει τηλέφωνο, να βάλει ο ίδιος τις φωνές κατευθείαν. Είναι μια ειδική περίπτωση ας πούμε, διαρκούς κινητικότητας, δράσης και εργασιομανίας. Καλά στοιχεία αυτά νομίζω για την εποχή μας. Έχει αντοχές", ήταν τα ακριβή λόγια της Σοφίας Βούλτεψη.

Η Σοφία Βούλτεψη μαζί με τον πτυχιούχο γιο της στην Κομοτηνή

Διαβάστε επίσης:

Η Γκρατσιέλα Κεφαλογιάννη σε ρόλο σεφ

Keywords
Τυχαία Θέματα