Βράβευσε Ζαγοράκη και Χάτζι ο Τζιτζικώστας

Τους παίκτες των Εθνικών Ομάδων Ελλάδος 2004 και Εθνικής Ρουμανίας 1994 βράβευσε σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή το σημερινό φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος 2004 και της Εθνικής Ρουμανίας 1994, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 7 το απόγευμα, στο Γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Ο

Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τους Έλληνες και Ρουμάνους διεθνείς για την αποδοχή της πρόσκλησης να συμμετάσχουν στην αποψινή αναμέτρηση, που πραγματοποιείται προς τιμήν της Εθνικής Ελλάδος, πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα δοθούν στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων – ΕΛΕΠΑΠ για την ενίσχυση των σκοπών της.

Ο κ. Τζιτζικώστας απένειμε σε όλους τους διεθνείς παίκτες επάργυρη πλακέτα με την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου ως αναμνηστικό της επίσκεψής τους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και της συμμετοχής τους στον αγώνα. Επίσης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δώρισε στους Ρουμάνους έντυπο ενημερωτικό υλικό της τουριστικής προβολής της ΠΚΜ, καθώς και έντυπο κατάλογο της έκθεσης του ζωγράφου Ευθύμη Βαρλάμη για τα κειμήλια του Αγίου Όρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα