Sony Xperia Canopus για Ιαπωνία (Concept)

Σύμφωνα με το Blog of Mobile, μία νέα συσκευή ετοιμάζεται από την Sony για κυκλοφορία στην Ιαπωνία με την κωδική ονομασία Canopus. Το συγκεκριμένο high end

smartphone φημολογείται ότι θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 800, και πέρα από την οθόνη που θα αγγίζει τις 5 ίντσες, δεν γνωρίζουμε περαιτέρω στοιχεία. Οι ιαπωνικές αρχές πρόσφατα πιστοποίησαν την συσκευή με αριθμό μοντέλου PM-0750-BV, η οποία προορίζεται για την αγορά της Ιαπωνίας και συγκεκριμένα την δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στη χώρα, την KDDI.
Σύμφωνα με άλλο ιαπωνικό blog, το Canopus φέρεται να είναι το Xperia Z2 ενώ υπάρχει και φωτογραφία με το πως θα μοιάζει η συσκευή. Παρόλο που είναι concept, αν ισχύει τελικά το σχήμα και το σχέδιο, φαίνεται ότι η Sony αφουγκράστηκε τους καταναλωτές που ζητούσαν μείωση των bezels περιμετρικά.
Δεν ξέρουμε αν θα δούμε τη συσκευή σε όλες τις αγορές ή θα περιοριστεί η διάθεσή της στην αγορά της Ιαπωνίας αλλά με την MWC 2014 να πλησιάζει, ίσως το Canopus να είναι προ των πυλών.

Keywords
Τυχαία Θέματα