Sony Xperia Z1 Compact και επίσημα

Η αναμονή έλαβε τέλος. Φήμες, πληροφορίες, διαρροές για το επερχόμενο “μικρό” της Sony κατά καιρούς αλλά αυτή τη φορά έκανε την εμφάνισή της η συσκευή με κάθε επισημότητα στην CES 2014 του Λας Βέγκας. Ο λόγος για το Xperia Z1 Compact. Ναι, πολύ καλά σκεφτήκατε. Είναι ένα “μαζεμένο” Xperia Z1! Η Sony φαίνεται ότι… έκανε

το θαύμα της αφού χώρεσε σχεδόν ό,τι “φοράει” το Ζ1 σε μικρότερες διαστάσεις. Και λέμε σχεδόν γιατί τα μόνα που ελάττωσε είναι η ανάλυση της οθόνης και η μπαταρία. Ας τα δούμε όμως όλα με τη σειρά. Στα της οθόνης βρίσκουμε ένα IPS panel (και όχι TFT όπως χρησιμοποιεί η εταιρία στα smartphones της) 4,3 ιντσών και ανάλυσης 1280x720p. Το ppi φτάνει τα 342 και για καλύτερη ευκρίνια και καλύτερη απόδοση χρωμάτων έχουν χρησιμοποιηθεί οι τεχνολογίες Mobile Bravia Engine 2 και Χ-Reality. Επεξεργαστής είναι, φυσικά, ο quad-core Snapdragon 800 χρονισμένος στα 2,2 GHz με 2GB μνήμης RAM να τον συνοδεύουν. Η κάμερα είναι ανάλυσης 20,7MP πίσω, με διάφραγμα F2.0, οπτικό σταθεροποιητή επεξεργαστή εικόνας BIONZ. Η εμπρόσθια είναι 2MP και μπορούν και οι δύο κάμερες να καταγράψουν video στα 1080p. Ο εσωτερικός χώρος της συσκευής είναι 16GB τον οποίο μπορείτε να επεκτείνετε μέσω καρτών microSD. Υποστηρίζει LTE και η μπαταρία του είναι 2300mAh. Το Ζ1 Compact είναι κατασκευασμένο από γυαλί και αλουμίνιο και φέρει την πιστοποίηση IP55 και IP58 κατά της σκόνης και του νερού αντίστοιχα. Θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, άσπρο, ροζ και lime και η έκδοση Android που θα “φοράει” είναι η 4.3 Jelly Bean.
Το περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους με την τιμή να κυμαίνεται ανάμεσα στο Χperia Z και στο Xperia Z1.
Θα αγοράζατε την mini έκδοση του Xperia Z1;

Keywords
Τυχαία Θέματα