Το Skype αλλάζει. Αλλά όχι για όλους.

Η Microsoft πρόκειται να δώσει προς κατέβασμα μια εντελώς νέα έκδοση του Skype. Αλλά μόνο για συσκευές iPhone και iPod touch. Ναι, μόνο. Το όνομα αυτού, Skype 5.0 .
Θα

έχει επίπεδο σχεδιασμό, χρωματιστά κουμπιά και θα μπορείς πολύ εύκολα να περιηγηθείς μέσα στο μενού. Μια μπάρα ειδοποιήσεων θα κάνει επίσης την εμφάνισή της ώστε να μην αφήνεις το οτιδήποτε κάνεις , στη μέση για να δεις ένα μήνυμα. Chat Heads; Ναι μου το θύμισε και εμένα πολύ, αλλά μεταξύ μας είναι πολύ βολικό. Και για να τελειώνω με τον σχεδιασμό, θα είναι με λίγα λόγια περισσότερο iOS. Περιορίστηκαν σε iPhone και iPod θα με ρωτήσεις και εύλογα. Αλλά μια αναβάθμιση της εφαρμογής για iPad είναι στα σκαριά και δεν γνωρίζουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Με τόσους ανταγωνιστές στην αγορά,Viber, Facebook Messenger , WhatsApp κλπ, που είναι τα πιο HOT ονόματα στις δωρεάν εφαρμογές για άμεση λήψη και αποστολή μηνυμάτων καθώς και με δυνατότητα κλήσεων σε κάποιες και όλα δωρεάν, το Skype θα πρέπει να κάνει κάτι πολύ καλό για να το κάνουμε “φίλο” μας.

Περιμένεις κάτι συγκεκριμένο; Θα το ήθελες και στο Android; Πες το μου με σχόλιο παρακάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα