Έκτακτο τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για τον κορωνοϊό

Στην πορεία της πανδημίας του κορωνοϊου αναμένεται να αναφερθεί αύριο Πέμπτη με δήλωση του προς τον ελληνικό λαό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία που δείχνουν έκρηξη στον αριθμό των κρουσμάτων και αύξηση στους διασωληνωμένους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ITV προέβλεψε για άλλη μία φορά covid- free

καλοκαίρι.

Ειδικότερα, στη συνέντευξή του στο βρετανικό δίκτυο, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Λονδίνο, ο πρωθυπουργός ερωτηθείς πως τα πάει η Ελλάδα με τα ποσοστά εμβολιασμών και τι θα έλεγε στους Βρετανούς τουρίστες, που θέλουν να ταξιδέψουν στη χώρα μας, απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα, ήταν μεγάλη η χαρά μας που υποδεχτήκαμε τους Βρετανούς τουρίστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είχαμε μια σχετικά πετυχημένη καλοκαιρινή σεζόν. Νομίζω ότι ήρθαν περίπου 2,5 εκατομμύρια βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα. Θα σας συνιστούσα να κάνετε κράτηση για τις διακοπές σας για το επόμενο έτος όσο το δυνατόν συντομότερα. Νομίζω ότι θα είναι ένα Covid-free καλοκαίρι».

To άρθρο Έκτακτο τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για τον κορωνοϊό δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα