Κίνημα Αλλαγής: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει», δήλωσε ο Nίκος Ανδρουλάκης

00:22 6/12/2021 - Πηγή: Fortune

Τελευταία Ενημέρωση: 00:53

Με καταμετρημένο το 80% των ψήφων κι ενώ απομένουν να μετρηθούν ακόμη 75.000 ψήφοι, η σειρά κατάταξης δεν έχει αλλάξει. Παραμένει στη πρώτη θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης με 37,35%, στη δεύτερη θέση ο Γιώργος Παπανδρέου με ποσοστό 27,73% και στη τρίτη θέση ο Ανδρέας Λοβέρδος με 25,71%.

Στη τέταρτη θέση πέρασε ο Παύλος Χρηστίδης με 3,22%,

υποχώρησε στη πέμπτη ο Χάρης Καστανίδης 3,04% και στη έκτη ο Παύλος Γερουλάνος με 2,89%.

Ικανοποίηση επικρατεί στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη μετά τα πρώτα αποτελέσματα από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ που τον δείχνουν να προηγείται με διαφορά.

Εν μέσω χειροκροτημάτων και συνθημάτων, όπως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό», έφτασε λίγο μετά τις 12:40, o Nίκος Ανδρουλάκης στο γραφείο του στην οδό Ιπποκράτους. «Η Δημοκρατική παράταξη απόψε επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει», τόνισε στην πρώτη του δήλωση μετά τις εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Απογοήτευση επικρατεί στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου που περίμεναν διαφορετικά αποτελέσματα, ωστόσο για την ώρα αναμένουν περαιτέρω ενσωμάτωση. Αναγνωρίζουν ότι αυτή τη στιγμή ο Ν. Ανδρουλάκης έχει σαφή πρωτιά κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο να ανατραπεί…

Οι κάλπες ανακοινώθηκε αρχικά ότι θα κλείσουν στις 20:00 αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι δίνεται γενική παράταση όπου υπήρχαν ακόμα ουρές, μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος πολίτης.

To άρθρο Κίνημα Αλλαγής: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει», δήλωσε ο Nίκος Ανδρουλάκης δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα