4 κίτρινα πανωφόρια για να σπάσετε τη μονοτονία του χειμώνα

Οι κρύες και μουντές μέρες του χειμώνα μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας και παρότι γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και βλέπουμε αρκετή λάμψη και χρώμα στις βραδινές εμφανίσεις, χρειαζόμαστε και κάτι που θα ανεβάζει τη διάθεση μας και στα καθημερινά looks. Δεν θέλει και πολλή σκέψη, ένα πανωφόρι σε ζωηρό χρώμα είναι αυτό που θα μας δώσει χαρά και άποψη. Κίτρινο, το χρώμα της λιακάδας, της ενέργειας και της εξυπνάδας. Τολμήστε το!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Η μπανανί καμπαρντίνα με τις γούνινες λεπτομέρειες: ένα ιδιαίτερο πανωφόρι με υπερβολική αυτοπεποίθηση για γυναίκες που δεν φοβούνται να τραβήξουν την προσοχή. Με luxury και chic χαρακτήρα αποτελεί το statement κομμάτι μιας γκαρνταρόμπας και όχι δεν είναι δεσμευτικό αλλά μια καλόγουστη επένδυση που την χρειαζόμαστε οπωσδήποτε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JANKA POLLIANI (@polliani)

Το έντονο κοτλέ παλτό: ζεστό και χαρούμενο. Το κοτλέ ύφασμα το ξεχωρίζει από τα άλλα παλτό και το κάνει μοναδικό. Σαν τον άνθρωπο που το επιλέγει. Φορέστε το και γίνετε η ηλιαχτίδα του χειμώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Το παστέλ κίτρινο αδιάβροχο: είναι στα σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ενδυματολογική επιλογή, εναλλακτική και εντυπωσιακή. Ταιριάζει τόσο σε street style εμφανίσεις όσο και σε πιο glamorous με γόβες και λάμψεις. Τα στιλιστικά ενημερωμένα κορίτσια το προτιμούν γιατί ξέρουν ότι έχει άποψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Eguizabal (@laura_eguizabal)

Το κίτρινο παλτό μπουρνούζι: κι αυτό με γούνα για να εντυπωσιάσει και τους πιο διστακτικούς. Βολικό και cozy είναι ότι πρέπει για τον τσουχτερό χειμώνα. Πράσινο, μωβ, χριστουγεννιάτικο κόκκινο έχουν γίνει basic αυτές τις μέρες. Αλλά το κίτρινο ξεχωρίζει, το κίτρινο κυριαρχεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα