5 καλοκαιρινές τάσεις που φοράνε οι κουλ τύπισσες στο Λος Αντζελες

12:32 19/7/2024 - Πηγή: InStyle

Το Λος Άντζελες, γνωστό για το καλοκαιρινό του στιλ και την ανέμελη αύρα που ξεχειλίζει, ξεχωρίζει κάθε χρόνο για τις μοναδικές τάσεις που φέρνει από τους δρόμους του. Αυτήν τη σεζόν, οι κάτοικοι της πόλης ενσωματώνουν στο στιλ τους ένα μείγμα από χαλαρά και κομψά στοιχεία, καθιστώντας το LA το σημείο εκκίνησης της casual μόδας του καλοκαιριού.

Οι 5 πιο ξεχωριστές τάσεις στο LAΦορέματα Αγροτικού ΣτιλΔροσερά ΣορτςΑναβαθμισμένες ΣαγιονάρεςΛευκά Tank TopsΚολιέ με CharmsΦορέματα Αγροτικού Στιλ

Τα φορέματα αγροτικού στιλ κυριαρχούν φέτος στο

LA. Αυτά τα vintage φορέματα προσφέρουν κομψότητα και άνεση με ρευστές σιλουέτες, δαντέλες και λεπτομέρειες όπως λουλούδια και φιογκάκια. Από τα κλασικά λευκά φορέματα με κεντήματα και τις μάξι φούστες με δαντέλα ή τα μίνι με καρό μοτίβα, αυτά τα φορέματα είναι απαραίτητα για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και μπορούμε εύκολα να τα βρούμε σε κάθε αγορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lara (@laraaceliaa)

Δροσερά Σορτς

Αντί για τα συνηθισμένα ντένιμ, βλέπουμε πλέον σορτς από λινό, απαλά πλεκτά υφάσματα και επιλογές με ρίγες, προσθέτοντας δυναμικότητα και φρεσκάδα στα καλοκαιρινά outfits.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHLOE FRATER (@chloefraterr)

Αναβαθμισμένες Σαγιονάρες

Οι κλασικές σαγιονάρες έχουν ανέβει επίπεδο στην πόλη των Αγγέλων. Αντί για τα φθηνά στιλ της προηγούμενης δεκαετίας, τώρα βλέπουμε υψηλής ποιότητας σαγιονάρες από δέρμα και με τακούνι ή πλατφόρμα, προσφέροντας πλούσια εμφάνιση και μεγαλύτερη αντοχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aina bofill (@ainabofill)

Λευκά Tank Tops

Το βασικό λευκό tank top είναι απαραίτητο για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα στο LA. Ταιριάζει άψογα με όλα, από χαλαρά παντελόνια και τζιν μέχρι μεταξωτές φούστες, ενώ αποτελεί την ιδανική βάση για ένα εντυπωσιακό κολιέ ή άλλα αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella Karberg (@ellakarberg)

Κολιέ με Charms

Τα κολιέ με μεγάλα charms έχουν κατακλύσει τον κόσμο της μόδας. Αυτά τα εντυπωσιακά αξεσουάρ προσδίδουν προσωπικότητα και μοντέρνο στιλ σε απλές εμφανίσεις, είτε αυτή είναι μια βασική λευκή μπλούζα είτε ένα φόρεμα αγροτικού στιλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη With Lyberty | Gold Jewellery (@withlyberty)

Keywords
Τυχαία Θέματα