Alain Delon: Η Γαλλία τιμά το είδωλό της – H ανακοίνωση από τον Anthony

13:41 20/9/2024 - Πηγή: InStyle

Ο θάνατος του Alain Delon ράγισε τις καρδιές των Γάλλων αλλά και των εκατομμυρίων θαυμαστών του σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πολλοί ήταν εκείνοι που επιθυμούσαν να παραστούν στην κηδεία του ειδώλου τους, η οποία τελικά τελέστηκε σε στενό κύκλο. Ωστόσο, η επθυμία να αποδοθεί εθνικός φόρος τιμής στον μύθο του σινεμά, ήταν επιτακτική. Αυτό θα γίνει πράγματι στις 8 Νοεμβρίου, στο Palais des Congrès στο Παρίσι. 

Αυτό ανακοίνωσε επίσημα ο Anthony Delon, με μήνυμά του σε δημοσιογράφο της γαλλικής

τηλεόρασης. Ο μεγαλύτερος γιος του Delon θα αποτίσει τα σέβη του στον εβληματικό σταρ και πατέρα του σε μια “κάπως εθνική και δημόσια τιμή” προς το πρόσωπό του, όπως ανέφερε ο Fabien Lecœuvre στο Touche pas à mon poste, που μεταδόθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο C8.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Anthony Delon επικεντρώνεται επί του παρόντος σε «ένα κάπως εθνικό και δημόσιο αφιέρωμα» στον Alain Delon. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου στο Palais des Congrès στο Παρίσι. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία: θα είναι η επέτειος της γέννησης του Alain Delon. Δεν πρόκειται για μια τελετή καθαυτή, αλλά μάλλον για μια αναδρομή στην καριέρα του ηθοποιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της συμφωνικής παράστασης, 80 μουσικοί θα κληθούν να παίξουν επί σκηνής την πιο όμορφη μουσική από τις ταινίες του. Αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 3.000 άτομα.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τον Fabien Lecoeuvre, ο οποίος διάβασε ένα γραπτό μήνυμα του Anthony Delon: “Υποστηρίζω και θα είμαι παρών, μαζί με τον αδελφό μου, σε αυτήν την εκδήλωση στις 8 Νοεμβρίου. Αφού το έλεγξα με την προσωπική βοηθό του πατέρα μου, είχα την επιβεβαίωση ότι θεωρούσε τότε ότι ήταν ένα πολύ καλό εγχείρημα, γεγονός που με έπεισε ακόμη περισσότερο να συμμετάσχω”, έγραψε στο μήνυμά του. Ωστόσο, η παρουσία της Anouchka Delon δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και κανείς δεν γνωρίζει αν τα τρία αδέλφια έχουν θάψει οριστικά το τσεκούρι του πολέμου, ενός πολέμου που είχε γεμίσει πικρία τον Alain τους τελευταίους μήνες της ζωής του.

Πέρα από το μήνυμα, το πρωί της Παρασκευής ο Anthony το ανακοίνωσε επίσημα με δήλωσή του στα Insta Stories του, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης και διαψεύδοντας την επικοινωνία με τον δημοσιογράφο.

“Η συναυλία της φιλαρμονικής προς τιμήν του πατέρα μου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου στο Palais des Congrès, είναι μια θαυμάσια πρωτοβουλία. Πρώτον, επειδή η ιδέα άρεσε στους ανθρώπους που συμμετείχαν, και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα! Το γεγονός ότι δεν πρόκειται για μια εμπορική επιχείρηση και ότι τα κέρδη πηγαίνουν στην έρευνα για το Αλτσχάιμερ, την κάνει ακόμη πιο ευγενή. Έχω μιλήσει με τους παραγωγούς και την κυρία de Villele για το θέμα αυτό. Από την άλλη πλευρά, δεν έχω συναντήσει ποτέ τον κ. Lecoeuvre. Δεν στέλνω μηνύματα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω… Δεν εργάζομαι σε αυτό το έργο,
και δεν θα πω τη γνώμη μου αν δεν μου ζητηθεί, αλλά τίποτα περισσότερο. Αφήστε τον καθένα να μείνει στη θέση του. Ευχαριστώ” έγραψε χαρακτηριστικά ο Anthony.

Keywords
Τυχαία Θέματα