Andrea Corr: Η 50χρονη τραγουδίστρια των Corrs αψηφά την ηλικία της – Στη σκηνή με μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα

22:40 8/7/2024 - Πηγή: InStyle

Το συγκρότημα των Corrs κατέκτησε την παγκόσμια μουσική σκηνή τη δεκαετία του ’90 με τον pop-rock ήχο του, τον οποίο συνδύασε με την ιρλανδική παράδοσή του.

Το συγκρότημα αποτελείται από τα αδέλφια Corr: Andrea, Sharon, Caroline και Jim, με την Andrea να έχει τον ρόλο της τραγουδίστριας. Και αυτή ήταν που ξεχώρισε στη σκηνή του BST Hyde Park, όπου εμφανίστηκε με ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα, κοινώς LBD, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Andrea Corr of

The Corrs performs live at British Summer Time 2024 at Hyde Park in London on July 7, 2024. #TheCorrs #BSTHydePark
ALTOSAXO Music Apparelhttps://t.co/BQvVWUowwb pic.twitter.com/JNsNOQtMfK

— ALTOSAXO (@AltosaxoMusic) July 8, 2024

Η καλλιτέχνις δείχνει να αψηφά την ηλικία της, αφού στα 50 της χρόνια δείχνει σαν να μην πέρασε μια μέρα από την εποχή που μεσουρανούσε με τα αδέλφια της στη μουσική σκηνή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BST Hyde Park (@bsthydepark)

Η εμφάνιση του συγκροτήματος στο φεστιβάλ του Hyde Park έγινε στο πλαίσιο της συναυλίας της Shania Twain και χαρακτηρίστηκε ως “υπέροχη”. Το συγκρότημα των 90s μόλις ανακοίνωσε ότι η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί με μια συναυλία στο The O2.

Andrea Corr is 50 (!!!!) years old!!!! Seriously whatever the Corr sisters are doing I want in on it! pic.twitter.com/mj74XzUYer

— Lynn Rusk (@lynnrusk) July 7, 2024

Πέρα από την Andrea, όμως, και οι δυο αδελφές της, η Sharon που είναι 54 χρόνων και η ντράμερ, Caroline, 51 ετών έδειξαν την εκπληκτική σιλουέτα με αντίστοιχες εμφανίσεις, επιβεβαιώνοντας ότι ο χρόνος είναι φίλος τους και σίγουρα υπόθεση γονιδίων αφού όλη η οικογένεια εντυπωσιάζει. “Η Αndrea Corr είναι 50 χρόνων! Ό,τι κάνουν οι αδελφες Corrs το θέλω κι εγώ” έγραψε χαρακτηριστικά μια χρήστρια στο Χ εκφράζοντας τον θαυμασμο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα