Antonio Banderas: Η τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του

20:16 24/7/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Antonio Banderas φαίνεται πως έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο της συζύγου του, Nicole. Αρκετά συχνά ο σταρ που ζει στη Μάλαγα, τόπο καταγωγής του, κάνει αναρτησεις τιμώντας τη γυναίκα της ζωής του και εκφράζοντας τα συναισθήματά του.

Στην πιο πρόσφατη αφιέρωσή του στη Nicole, ανέβασε μια φωτογραφία όπου το ζευγάρι ποζάρει μαζί και τη συνόδευσε με το πιο τρυφερό μήνυμα: “Υπάρχουν στιγμές που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου, η Nicole και εγώ” έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonio Banderas (@antoniobanderas)

Ο Antonio Banderas γνώρισε για πρώτη φορά τη Nicole Kimpel στο Φεστιβάλ των Καννών το 2014, όταν ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Melanie Griffith. Ο ηθοποιός και η Kimpel άρχισαν να βγαίνουν λίγο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του και έκτοτε είναι μαζί.

Η Kimpel είναι μοντέλο, ιδιοκτήτρια επιχειρήσεων και οικονομική εμπειρογνώμονας. Έχει σταθεί στο πλευρό του Banderas σε όλες τις δύσκολες περιπτώσεις. Ο σταρ αποδίδει στη σύζυγό του ότι του έσωσε τη ζωή όταν υπέστη καρδιακή προσβολή το 2017, καθώς του έδωσε ασπιρίνη, όταν άρχισε να έχει συμπτώματα.

Έχει δηλώσει ότι το να πάθει καρδιακή προσβολή ήταν ίσως το καλύτερο πράγμα που του συνέβη ποτέ, καθώς η εμπειρία αυτή του έδωσε πραγματικά μια νέα πνοή στη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα