Bella Hadid: Το έξυπνο κόλπο της για να φορέσουμε τα υπερβολικά κοντά σορτς

10:18 18/7/2024 - Πηγή: InStyle

Η Bella Hadid συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους ακολούθους της με τις μοναδικές της στιλιστικές επιλογές. Πριν λίγες ημέρες, το δημοφιλές μοντέλο και ιδρύτρια της Orabella, κάλεσε τους ακολούθους της στο Instagram να γιορτάσουν μαζί της ένα «πολύ συναρπαστικό» γεγονός με την Adidas Originals στη Bleecker Farm. Η εμφάνισή της εκείνη την ημέρα δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς προκάλεσε… διπλές ματιές και συζητήσεις.

Το κόλπο με τα microshorts

Η Bella Hadid έκανε την εμφάνισή

της φορώντας μικροσκοπικό τζιν σορτσάκι με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη και ένα XL φούτερ της Adidas. Αρχικά, έμοιαζε σαν να φορούσε ένα δεύτερο αθλητικό σορτς με ρίγες κάτω από το τζιν της. Στην πραγματικότητα το μακρύ φούτερ της ήταν μέσα στο σορτς της, δημιουργώντας μια οπτική ψευδαίσθηση.

Για παπούτσια, η Hadid επέλεξε Adidas Super Light 72s σε έντονα χρώματα όπως το solar red, ice lavender, και better scarlet. Οι λευκές κάλτσες Generation Z συμπλήρωναν ιδανικά το look. Τα μαλλιά της ήταν ψηλά σε έναν κομψό κότσο. Φορούσε χοντρούς χρυσούς κρίκους, εμπνευσμένους από την hip-hop αισθητική των ‘90s.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Από την καουμπόισσα στο αθλητικό στιλ

Αυτή η καλοκαιρινή, σπορ εμφάνιση είναι μια αλλαγή από το καουμπόικο στιλ με το οποίο έχουμε δει πρόσφατα την Bella Hadid. Παρόλα αυτά, το κόλπο με τις ρίγες στα σορτσάκια και τα παπούτσια της προσφέρει μια αίσθηση συνοχής.

Είδαμε την έκπληξη που είχε προαναγγείλει η Hadid μέσα από επόμενες ιστορίες στο Instagram. Το μοντέλο ανέβηκε σε ένα σχολικό λεωφορείο γεμάτο με χίλια λουλούδια. Το λεωφορείο, με την Bella και την «κοριτσίστικη ομάδα» της, είχε κατεύθυνση την Times Square. Εκεί, παρουσίασε τη νέα της καμπάνια για την Adidas Originals.

Keywords
Τυχαία Θέματα