Brat Green: Πώς θα το ενσωματώσουμε στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις

Το brat πράσινο ήταν το χρώμα του καλοκαιριού. Κυριολεκτικά το είδαμε παντού! Από τα viral looks στο Instagram μέχρι τα πιο φωτεινά κομμάτια των διασημοτήτων, αυτή η σκανδαλιάρικη, εκρηκτική απόχρωση έγινε το απόλυτο statement. Όμως το trend δεν σταματά εδώ. Γιατί το brat πράσινο ήρθε για να μείνει και το φθινόπωρο. Πώς όμως μπορούμε να το προσαρμόσουμε στην πιο cozy και μυστηριώδη ατμόσφαιρα της εποχής; Η πασαρέλα, του brand Ganni έχει κάθε απάντηση -προς μεγάλη μας έκπληξη!

Συνδυάζοντας με Μουντά Γήινα Χρώματα

Ο

πιο σίγουρος τρόπος για να κάνουμε το brat πράσινο να δείχνει φθινοπωρινό είναι να το συνδυάσουμε με γήινες αποχρώσεις. Φανταστείτε το σετάκι: ένα έντονο πράσινο πλεκτό κάτω από ένα oversized καφέ παλτό ή ένα λαδί παντελόνι. Το πράσινο γίνεται το φρέσκο twist που δίνει ζωή στα ήσυχα, ουδέτερα χρώματα του φθινοπώρου, ισορροπώντας ανάμεσα στην ένταση και την ηρεμία.

Credit: Ganni/ Instagram StoriesLayering με Διαφάνειες

Το layering πάντα μας σώζει στις μεταβατικές εποχές και οι διαφάνειες το κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον. Δίνουν ένα μυστήριο και πιο αέρινο vibe, ενώ το πράσινο «κατεβαίνει» χωρίς ωστόσο να χάνει την τόλμη του.

Credit: Ganni/ Instagram StoriesΣε Αξεσουάρ

Δεν χρειάζεται να είναι σε total look για να κάνει την εντύπωση του. Ακόμα και σε μικρές δόσεις, το brat πράσινο κλέβει την παράσταση. Επομένως, το φοράμε σε αξεσουάρ: μια τσάντα, ένα ζευγάρι μπότες, ή ακόμη και statement σκουλαρίκια. Είναι ο απόλυτος τρόπος να δώσουμε χαρακτήρα σε ένα πιο μίνιμαλ outfit.

Με Sporty Διάθεση

Αν προτιμάμε πιο άνετα και χαλαρά σύνολα, το brat πράσινο μπορεί να ενσωματωθεί τέλεια και σε sporty outfits. Φανταστείτε το σε φούτερ, αθλητικά σετ ή sneakers. Ο συνδυασμός της έντασης του χρώματος με την απλότητα των αθλητικών κομματιών δίνει έναν φρέσκο, νεανικό αέρα που δείχνει ιδανικός για καθημερινές εμφανίσεις.

Credit: Ganni/ Instagram StoriesΜε Ρομαντικά Vibes

Το brat πράσινο μπορεί να είναι τολμηρό, αλλά μπορεί να γίνει και απίστευτα ρομαντικό αν το συνδυάσουμε με τα κατάλληλα κομμάτια. Δαντέλα, φούστες με όγκο και floral prints μπορούν να φέρουν την πιο απαλή, ευαίσθητη πλευρά αυτού του χρώματος στο προσκήνιο. Και γι’ αυτό ίσως μας αρέσει τόσο πολύ!

Credit: Ganni/ Instagram Stories

Keywords
Τυχαία Θέματα