Cindy Crawford: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο – Η απάντηση του σχεδιαστή

21:38 2/8/2024 - Πηγή: InStyle

Λίγες ημέρες πριν, η Cindy Crawford, ρωτήθηκε σε ένα αμερικανικό talk-show, με ποιον σχεδιαστή μόδας δεν θα συνεργαζόταν ξανά και το διάσημο supermodel απάντησε: «Vassileios. Ήταν ένας σχεδιαστής μαγιό στην Ελλάδα. Απλά διαλέγω κάτι στην τύχη».

Αν και δεν αναφέρθηκε στον Βασίλειο Κωστέτσο, οι περισσότεροι τηλεθεατές έκαναν την εύλογη αυτή συσχέτιση. Λόγω αυτής της παρεξήγησης, η Cindy Crowford έκανε μια ανάρτηση την Πέμπτη 1η Αυγούστου, θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη από τον Έλληνα σχεδιαστή και να

αποκαταστήσει τις σχέσεις τους. Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών από τις συνεργασίες τους στο παρελθόν και στη λεζάντα έγραψε: «Από το αρχείο… τόσα πολλά διασκεδαστικά looks στις πασαρέλες του Βασίλειου Κωστέτσου. Υ.Γ. Συγγνώμη για το μπέρδεμα – μάλλον λυγίζω υπό πίεση! Αν ξέρεις, ξέρεις. Στέλνω ένα μεγάλο φιλί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Με τη σειρά του, ο Βασίλειος Κωστέτσος απάντησε στην ανάρτησή της, γράφοντας στα σχόλια: «Ξέρω… Αξέχαστες στιγμές! Χιλιάδες θεατές τρελάθηκαν όταν περπάτησες στην πασαρέλα της Αθήνας! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ήθος σου και τον επαγγελματισμό σου αλλά και την αγάπη σου για την Ελλάδα! Ήσουν πάντα και θα είσαι η κορυφαία μου μούσα. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα