Emma Stone: Η πρώτη της φωτογραφία ως Cruella De Vil στη καινούργια ταινία της Disney

12:54 26/8/2019 - Πηγή: InStyle

Είναι πλέον επίσημο πως η Emma Stone θα πρωταγωνιστήσει ως Cruella De Vil στην πολυαναμενόμενη ταινία της Disney, «Cruella» που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Μαΐου του 2021

Η Disney στα πλαίσια μιας εκδήλωσης που πραγματοποίησε για τα επίσημα μέλη του fan

club της στη πόλη Anaheim της Καλιφόρνια έκανε γνωστές αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τις επόμενες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές της Disney που θα κυκλοφορήσουν ενώ ανάμεσα στις αποκαλύψεις ήταν και η πρώτη φωτογραφία της Stone υποδυόμενη τη Cruella.

Here’s your first look at Emma Stone as Cruella de Vil in Disney’s Cruella. The film, also starring Emma Thompson, Paul Walter Hauser, and Joel Fry, comes to theaters May 28, 2021. #D23Expo pic.twitter.com/fvRntdIVar

Disney (@Disney) August 24, 2019

«Πάρτε μια πρώτη γεύση από την Emma Stone ως Cruella De Vil στην επερχόμενη ταινία της Disney «Cruella». Στην ταινία θα παίξουν επίσης οι ηθοποιοί Emma Thompson, Paul Walter, Joel και θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Μαΐου του 2021» έγραψε η Disney κάτω από την ανάρτηση της στο Twitter.

Στη ταινία θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή της Cruella De Vil που γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από τα 101 σκυλιά της Δαλματίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα