H Hailey Bieber αντιγράφει την εμβληματική εμφάνιση της Julia Roberts

Με το φθινόπωρο να ξεκινά και τις πασαρέλες να φέρνουν τις νέες τάσεις, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Αντλώντας έμπνευση από τις δυναμικές σιλουέτες των 80s, το power suit κάνει θριαμβευτική επιστροφή, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την ίδια τη Hailey Bieber. Πρόσφατα το μοντέλο μας έδωσε ένα masterclass στη σύγχρονη ραπτική για γυναίκες που έχουν να κάνουν δηλώσεις και που τις κάνουν δυνατά. Η Bieber έβαλε τον πήχη

ψηλά με την εμφάνισή της στην παρουσίαση του Rhode, μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Aπέδειξε πως το στιβαρό ανδρόγυνο look όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά αναβαθμίστηκε σε statement.

Who’s The Boss?

Η Hailey επέλεξε ένα επιβλητικό κοστούμι από τη συλλογή άνοιξη 2025 του Saint Laurent. Το ρούχο είχε έμφαση στους έντονους ώμους και την oversized γραμμή, δημιουργία του Anthony Vaccarello. Οι συνδυασμοί της περιλάμβαναν ένα κλασικό γκρι σακάκι με φαρδιά μανίκια, ολοκληρωμένο με παντελόνι στην ίδια χρωματική παλέτα. Σαφώς εμπνευσμένο από το εμβληματικό στιλ του Yves Saint Laurent. Οι ρετρό χοντροί σκελετοί στα γυαλιά, εμπνευσμένοι από το runway look της Bella Hadid, έδωσαν μια edgy πινελιά. Όσο για τα μαλλιά, η Hailey ολοκλήρωσε το outfit με ένα πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω, συνοδευόμενο από αυστηρή γραβάτα. Τα slicked-back μαλλιά της και το στρατηγικά τοποθετημένο, ελαφρώς κυματιστό τσουλούφι συμπλήρωσαν το δυναμικό, αλλά και απόλυτα θηλυκό look της. Ήταν η τέλεια μίξη αυστηρότητας και κομψότητας και έδειξε ότι δεν θέλουμε τίποτα παραπάνω για να νιώσουμε boss ladies!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Bieber Brasil (@haileybieberbrs)

Τα Power Suits στο Παρελθόν: Από την Julia Roberts στη Hailey Bieber

Αυτό που έκανε η Hailey να δείχνει τόσο cool είναι πως το ανδρόγυνο look στις γυναίκες δεν είναι κάτι καινούργιο. Κάθε φορά φέρνει και κάτι φρέσκο στη μόδα. Αν κάνουμε ένα γρήγορο flashback στις Χρυσές Σφαίρες των 90s, θα δούμε τη Julia Roberts με ανδρικό κοστούμι Giorgio Armani. Κάτι σχεδόν σοκαριστικό για την εποχή! Η εμφάνισή της εκείνη τη χρονιά έσπασε τα στερεότυπα της γυναικείας μόδας στο κόκκινο χαλί. Γιατί; Γιατί πολύ απλά έφερε το ανδρικό κοστούμι στο προσκήνιο, όχι μόνο σαν μια στιλάτη επιλογή, αλλά ως μια δήλωση για τις γυναίκες που ήθελαν να νιώθουν δυνατές και κομψές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nostalgia baby (@nostalgicctimes)

Η Hailey σήμερα, ήρθε να μας δείξει πως το power suit παραμένει ένα διαχρονικό statement. Ένα κομμάτι που μπορεί να προσαρμοστεί στο σήμερα με μια ανατρεπτική ματιά που αγκαλιάζει τη σύγχρονη αισθητική.

Keywords
Τυχαία Θέματα