Heidi Klum: Νέα καυτή εμφάνιση με σέξι μπικίνι τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της

15:53 26/8/2024 - Πηγή: InStyle

Η Heidi Klum μοιράστηκε ένα καυτό βίντεο όπου ποζάρει με μπικίνι και έβαλε φωτιά στο Instagram. Το supermodel, 51 ετών, ανέβασε ένα βίντεο όπου φορούσε ένα μπικίνι καλυμμένο με μικροσκοπικούς καθρέφτες και έπέδειξε το πλουσιο μπούστο της που έμοιαζε έτοιμο να απελευθερωθεί.

Τα μακριά ξανθά μαλλιά της ήταν ανακατεμένα και τα νύχια της βαμμένα σε έντονο κόκκινο χρώμα. Η Heidi έβαλε παιχνιδιάρικα την άκρη του ενός νυχιού στο στόμα της και κοίταξε σαγηνευτικά στην κάμερα.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Heidi και ο σύζυγός της, ο μουσικός Tom Kaulitz, 34 ετών, ταξίδεψαν στο St. Barts για να γιορτάσουν την επέτειο των πέντε χρόνων γάμου τους, όπου εκείνη βγήκε topless στην παραλία. Προηγουμένως δήλωσε στο DailyMail.com ότι “μεγάλωσε με πολύ γυμνό”, καθώς ενθάρρυνε τους άλλους να γδυθούν στην παραλία.

“Είναι τόσο αστείο πόσοι άνθρωποι μιλούν γι’ αυτό”, είπε για τις αντιδράσεις στις πρόσφατες γυμνόστηθες φωτογραφίες της στην παραλία. “[Πρέπει] να το δοκιμάσουν κάποια στιγμή.”

Το μοντέλο τόνισε στη συνέχεια το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα μέρος όπου το γυμνό στην παραλία δεν είναι σκανδαλώδες, καθώς συνέχισε: “Παρόλο που είμαι Αμερικανίδα, είμαι επίσης πολύ Ευρωπαία, οπότε μεγάλωσα με πολύ γυμνό στην παραλία.”

Keywords
Τυχαία Θέματα