Julia Roberts: Αποκαλύπτει τα 3 απλά βήματα της πρωϊνής της περιποίησης

11:17 6/10/2024 - Πηγή: InStyle

Όταν κάποτε ρωτήθηκε αν η πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της είναι απλή ή απαιτητική, η Julia Roberts αστειεύτηκε: «Απλούστατη, σίγουρα θα μπορούσα να κάνω λίγη περισσότερη».

Αλλά ποια είναι αυτή η μινιμαλιστική και γρήγορη ρουτίνα της;

Η Julia αποκάλυψε: «Βουρτσίζω τα δόντια μου. Αυτό είναι το νούμερο ένα». Στη συνέχεια, ακολουθούν περισσότερα βήματα όταν έχει χρόνο. «Όταν δεν βιάζομαι, χρησιμοποιώ τον καθαριστικό αφρό

Mousse Radiance Clarifying Self-foaming Cleanser και τη μάσκα Hydra-Intense Masque της Lancôme. Συνήθως όμως βουρτσίζω τα δόντια, πλένω το πρόσωπό μου και βάζω αντηλιακό».

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Όσον αφορά την αντηλιακή κρέμα που προτιμά, η Julia δήλωσε ότι εμπιστεύεται τo Shade’s SPF 30+ (θα το βρείτε διαδικτυακά). Και απ’ ό,τι κρίνουμε από τις φωτογραφίες όπου είναι αμακιγιάριστη, η ρουτίνα της ‘δουλεύει’. (σ.σ. Άλλωστε όσο καλό δερματολόγο και αν έχεις πρέπει να φροντίζεις και η ίδια το δέρμα σου συστηματικά, λέμε εμείς).

Less is more

Η διαδικασία περιποίησης της ηθοποιού συνάδει με το skinimalism, μια μεγάλη τάση στην ομορφιά. Το skinimalism είναι η φιλοσοφία που πρεσβεύει τη χρήση λιγότερων καλλυντικών, δίνοντας προτεραιότητα στα απλά βήματα περιποίησης που χρειάζεται το δέρμα μας, αντί για τα προϊόντα που είναι δημοφιλή. Αν και διασκεδαστικά, δεν είναι απολύτως απαραίτητα.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Πράγματι, λέμε εμείς, η διατήρηση μιας μινιμαλιστικής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας μπορεί να οδηγήσει σε ένα πιο υγιές και ‘χαρούμενο’ δέρμα. Επιπλέον, προσφέρει μια σειρά από άλλα πλεονεκτήματα, όπως η εξοικονόμηση χρόνου, χρημάτων και – το πιο σημαντικό – κόπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα