Kate Middleton: Νοσηλεύεται στο Χιούστον για τον καρκίνο της; Τι απαντά το Παλάτι του Κένσινγκτον

13:39 12/6/2024 - Πηγή: InStyle

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Kate Middleton να έχει εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο, αναζητώντας θεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον του Τέξας.

Η φήμη ότι η Kate έφυγε από τη χώρα της και νοσηλεύεται στις ΗΠΑ κυκλοφορεί την τελευταία εβδομάδα, καθώς μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση της διάγνωσής της στο τέλος Μαρτίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας

και κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά πού βρίσκεται. Άλλωστε, υποβάλλεται διακριτικά σε θεραπεία και ξεκουράζεται στη θαλπωρή του σπιτιού της, όπως η ίδια είχε ανακοινώσει. Και ενώ κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι την είδαν στο Νόρφιλκ είτε να περπατάει είτε να κάνει ψώνια, υπάρχουν και αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η Kate Middleton έχει εγκαταλείψει τη χώρα για να υποβληθεί σε θεραπεία στο Κέντρο Καρκίνου MD Anderson στο Χιούστον των ΗΠΑ.

@matta_of_fact

Kate Middleton spotted in Houston TX? Spilling the reat of the tea on my #royal theory about #KateMiddleton reciving cancer treatment outside of the UK (in the United States, no less) #royals #royalfamily #princesskate #princessofwales #britishroyals #royalnews #royaltea #royalty #britishroyalfamily #royalgossip #royalnews #royalupdates kate middleton health kate middleton updates where is kate middleton

♬ “Moonlight” in the dream (Beethoven) – LEOPARD Kate Middleton- Princess of Wales
byu/legitiam inhouston

Ωστόσο, εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον, μιλώντας στην εφημερίδα Houston Chronicle, επιβεβαίωσε ότι η πληροφορία αυτή είναι ψευδής.

Η Amanda Matta μοιράστηκε το πρωί της Δευτέρας ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok “Matta_of_fact” που αφορά τη βασιλική οικογένεια και συζητά μια δημοσίευση στο Reddit που ισχυρίζεται ότι η Middleton έμεινε πρόσφατα στο St. Regis Houston.

“Επισκεπτόταν φίλους στο St. Regis αυτό το Σαββατοκύριακο και είχαν μιλήσει για την παρουσία της στο ξενοδοχείο. Το άκουσε κανείς άλλος αυτό; Υποθέτοντας ότι θα ήταν εδώ για θεραπεία. Ελπίζοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα για την οικογένεια”, αναφέρει η ανάρτηση.

“Νομίζω ότι αυτή η θεωρία σχετικά με την Kate και το πού βρίσκεται έχει πολύ νόημα όταν σταματήσεις να το σκέφτεσαι”, είπε η Matta στο βίντεο, προσθέτοντας ότι έχει ακούσει παρόμοιες ιστορίες που τοποθετούν τη Middleton στο Χιούστον.

Στο μεταξύ, φήμες λένε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορούσε να κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια του Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου έτσι ώστε να επιβεβαιώσει ότι πάει καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα