Kate Winslet: “Τιτανικός” το φιλί με τον Leonardo DiCaprio

17:40 13/6/2024 - Πηγή: InStyle

Έναν Τιτανικό κυριολεκτικά έζησαν η Kate Winslet με τον Leonardo DiCaprio στα γυρίσματα της επιτυχημένης ταινίας. Η σταρ αποκάλυψε ότι η περιβόητη σκηνή του φιλιού τους ήταν ένας “εφιάλτης” για να γυριστεί.

Η ηθοποιό θυμήθηκε τη διάσημη σκηνή όπου εκείνη και ο Leo, φιλιούνται ενώ βρίσκονται στην κορυφή του πλοίου και είπε ότι το φιλί δεν ήταν “ό,τι καλύτερο”.

Ξαναβλέποντας τη σκηνή για μια συνέντευξη στο Vanity Fair,

η Kate είπε πως τόσο το μακιγιάζ της ίδιας όσο και του Leo τρίβονταν συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλον.

Η πρωταγωνίστρια δήλωσε ότι η σκηνή ήταν δύσκολο να γυριστεί επειδή ο σκηνοθέτης James Cameron ήθελε τον τέλειο φωτισμό και επίσης γυρίστηκε σε ένα μέρος του σκηνικού που ήταν δύσκολο να προσεγγιστεί, οπότε η ομάδα μαλλιών και μακιγιάζ δεν μπορούσε να είναι εκεί μαζί τους.

Όπως είπε η Kate: “Έχω κρυφτεί εδώ κι εδώ – δείχνει το πάνω μέρος της- και έχω το δικό του makeup και τα πινέλα και το σφουγγαράκι και το δικό μου makeup και τα πινέλα και το σφουγγαράκι στην άλλη πλευρά. Ανάμεσα στις λήψεις, ουσιαστικά ξαναφτιάχναμε το μακιγιάζ μας”.

“Συνεχίζαμε να κάνουμε αυτό το φιλί, και έχω πολύ ανοιχτόχρωμο μακιγιάζ και έπρεπε να κάνω τον έλεγχο του μακιγιάζ μας – και στους δυο μας, μεταξύ των λήψεων – και κατέληγα να μοιάζω σαν να είχα ρουφήξει μια σοκολάτα καραμέλας μετά από κάθε λήψη, επειδή το μακιγιάζ του έβγαινε πάνω μου”.

Ο Leo αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα, καθώς το πολύ πιο ανοιχτό μακιγιάζ της Kate συνέχισε να βγαίνει στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια των λήψεων. Ωστόσο, η σκηνή δεν ήταν κακή, καθώς η Kate παραδέχτηκε ότι ο συμπρωταγωνιστής της ήταν “αρκετά ρομαντικός”.

Είπε: “Δεν είναι να απορεί κανείς που κάθε νεαρό κορίτσι στον κόσμο ήθελε να το φιλήσει ο Leonardo DiCaprio. Δεν ήταν όλα όσα λέγονται”.

Keywords
Τυχαία Θέματα