Kevin Costner: Το μήλο κάτω από τη μηλιά – Ο 15χρονος γιος του κάνει το υποκριτικό του ντεμπούτο

10:30 28/2/2024 - Πηγή: InStyle

Στα βήματα του πατέρα του ο 15χρονος γιος του Kevin Costner, Hayes, o οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη!

Ο 15χρονος εμφανίζεται στο πρώτο trailer για το επερχόμενο έπος του πατέρα του, το οποίο αποτελείται από δύο μέρη: Western Horizon: An American Saga, το οποίο κυκλοφόρησε τη Δευτέρα.

Ο Hayes πρωταγωνιστεί σε μια έντονη σκηνή που τον δείχνει να βοηθάει μια γυναίκα (την υποδύεται

η Sienna Miller) και ένα μικρό κορίτσι, που πιθανώς είναι η μητέρα και η αδελφή του, να μπουν σε ένα καταφύγιο μέσα από ένα άνοιγμα στο πάτωμα, καθώς το σπίτι τους δέχεται επίθεση.

Ο Costner – ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο Horizon – δήλωσε στο PEOPLE τον Νοέμβριο του 2022 ότι ο γιος του, ο οποίος ήταν 13 ετών τότε, είναι “πολύ καλός” στην ταινία.

“Ο Hayes παίζει τον ομώνυμο χαρακτήρα που παίζω και εγώ στην ταινία. Είναι 13 ετών και το σενάριο υπάρχει περισσότερο καιρό”, δήλωσε ο 69χρονος ηθοποιός.

Αν και η υποκριτική είναι σίγουρα οικογενειακή υπόθεση, ο Costner – ο οποίος μοιράζεται επίσης τον γιο Cayden, 16 ετών, και την κόρη Grace, 13 ετών, με την πρώην σύζυγό του Christine Baumgartner (ο Costner είναι επίσης μπαμπάς των κοριτσιών Annie και Lily και των γιων Joe και Liam από προηγούμενες σχέσεις) – αστειεύτηκε ότι το casting του γιου του του έδωσε επίσης μια δικαιολογία για να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Hayes. “Το έκανα κατά κάποιο τρόπο επίτηδες, ώστε να μπορεί να κάνει παρέα μαζί μου“, είχε πει τότε στο PEOPLE. “Και το ίδιο πράγμα για τον Cayden, το ίδιο πράγμα για την Grace. Είμαι όπως κάθε άλλος γονιός“.

Keywords
Τυχαία Θέματα