Lionel Messi: Παρέλαση αστέρων στο πάρτι για τα 35α γενέθλιά του

22:30 25/6/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Lionel Messi έκλεισε τα 35 του χρόνια και το γιόρτασε με ένα πάρτι αστέρων στην Ίμπιζα όπου κάνει διακοπές με τη σύζυγό του Antonela.

Σχεδόν η μισή Εθνική Αργεντινής έδωσε το “παρών” στο λαμπερό πάρτι, λίγους μήνες πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ, που ενδέχεται να είναι και το τελευταίο του superstar της μπάλας.

Cesc Fàbregas και Luis Suares που είναι από τους πιο στενούς φίλους του Messi γιόρτασαν μαζί του, ενώ συνοδεύονταν

από τις εντυπωσιακές συντρόφους τους που είναι και καλές φίλες της Antonela Rocuzzo.

Οι δύο παίκτες έσπευσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media.

Παρόντες οι Λεάντρο Παρέδες, Ροντρίγκο Ντε Πολ, Νικολάς Οταμέντι, Νικολάς Ταγλιαφίκο, Χιοβάνι Λο Σέλσο, Χοακίν Κορέα, Ναουέλ Μολίνα, Λαουτάρο Μαρτίνες, Άνχελ Κορέα, Άνχελ Ντι Μαρία και Πάπου Γκόμες αλλά και ο Χαβιέρ Παστόρε.

Ο Messi γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 1987 στο Ροσάριο της Αργεντινής. Είναι γιος του Χόρχε Οράσιο Μέσι, εργαζόμενου σε εργοστάσιο κατασκευών, και της Σέλια Μαρία Κουτσιτίνι, οικιακής βοηθού μερικής απασχόλησης

Αγωνίζεται ως επιθετικός για την Παρί Σεν Ζερμέν και την Εθνική Αργεντινής. Συχνά θεωρείται ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα και ένας από τους καλύτερους του αθλήματος όλων των εποχών. Είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβισιόν και δεύτερος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία έχει τερματίσει πρώτος σκόρερ τέσσερις συνεχόμενες σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα