Maestro: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στους Παξούς – Το κλάμα της Κλέλιας Ανδριολάτου και η συγκινημένη Χάρις Αλεξίου

16:11 5/6/2024 - Πηγή: InStyle

Έντονα φορτισμένο ήταν σήμερα το κλίμα μεταξύ των συντελεστών του Maestro, καθώς ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στους Παξούς. Η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο την βλέπουμε να κλαίει από τη συγκίνηση. Μαζί της είναι και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στον οποίο η πρωταγωνίστρια δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Στη συνέχεια η Κλέλια Ανδριολάτου και η Χάρις Αλεξίου αγκαλιάζονται σφιχτά, εμφανώς συγκινημένες σε άλλο ένα

τρυφερό στιγμιότυπο. Όπως ακούγεται να λέει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τα γυρίσματα του Maestro θα συνεχιστούν στην Αθήνα. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega συνόδευσε το βίντεο με συγκινητικά λόγια για τους Παξούς και όσα έζησε στο πανέμορφο αυτό νησί.

“Wrap Παξών . Γιατί κλαις ; Με ρωτάνε. Γιατί η ιστορία μας αρχίζει και τελειώνει σε αυτό το νησί. Γιατί εδώ γνώρισα ανθρώπους που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Εδώ αγάπησα , εδώ κολύμπησα , εδώ βούτηξα στη χαρά και την ανυπομονησία να έρθω πάλι και πάλι και πάλι. Αυτό το νησί δεν θα είναι ποτέ το ίδιο αν δεν είμαστε όλοι μαζί . Για αυτό δεν είναι κακό να κλαίμε και να λέμε ευχαριστώ για όλα όσα μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα ΜΑΖΙ. Ευχαριστώ νησί είσαι μια φωλιά γεμάτη δύναμη”, έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

Keywords
Τυχαία Θέματα