Matthew Perry: Στο τέλος της η έρευνα για τον θάνατό του – “Μπορεί να κατηγορηθούν πολλά άτομα”

17:46 26/6/2024 - Πηγή: InStyle

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Matthew Perry, οι αστυνομικές Αρχές πιστεύουν ότι πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες σε “πολλά άτομα”.

Όταν ο σταρ πέθανε πέρυσι σε ηλικία 54 ετών και η νεκροψία κυκλοφόρησε αργότερα, η αστυνομία του Λος Άντζελες ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες της υπερβολικής δόσης του.

Σε δημοσίευμα του People, μια ερευνητική πηγή από τις διωκτικές Αρχές δήλωσε ότι η έρευνα αυτή “πλησιάζει πλέον στο τέλος της”.

O

MATTHEW PERRY ESTÁ NOIVO pic.twitter.com/X5YicqyvDu

— screencaps friends (@capfriends) November 26, 2020

Η πηγή δεν διευκρίνισε ποιοι είναι οι “πολλοί άνθρωποι” που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες, προσθέτοντας ότι οποιαδήποτε μελλοντική ενέργεια θα καθοριστεί τελικά από το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Ο ηθοποιός πέθανε από υπερβολική δόση στις 28 Οκτωβρίου 2023 στο τζακούζι του σπιτιού του, σύμφωνα με προηγούμενη έκθεση του ιατροδικαστή- ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες. Ο τρόπος θανάτου του κρίθηκε ότι ήταν ατύχημα και η έκθεση αυτοψίας που δόθηκε στη δημοσιότητα τον Μάιο έδειξε ότι ο ηθοποιός πέθανε από τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης.

Ως παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατό του, θεωρήθηκαν ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης, ενός συνταγογραφούμενου φαρμάκου που χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία ατόμων με εθισμό στα οπιοειδή. Αργότερα αναφέρθηκε ότι τη στιγμή του θανάτου του, ο Perry υποβαλλόταν σε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης.

matthew perry has sadly passed away at the age of 54.. rest in peace.
pic.twitter.com/LiSAumuAuD

— 2000s (@PopCulture2000s) October 29, 2023

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ένας ιατρικός εμπειρογνώμονας υπέθεσε μιλώντας στο Page Six ότι ο ηθοποιός είχε “πιθανότατα” προμηθευτεί παράνομα κεταμίνη για “ψυχαγωγική χρήση”, ωστόσο.

Παρ’ όλο που ο Perry υποβαλλόταν σε θεραπεία με κεταμίνη για άγχος και κατάθλιψη τη στιγμή του θανάτου του, η έκθεση αυτοψίας του σημείωσε ότι “η κεταμίνη στον οργανισμό του κατά τον θάνατό του δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία έγχυσης“. Σε συνεργασία με την DEA και τον επιθεωρητή, η αστυνομία του Λος Άντζελες άρχισε στη συνέχεια να ερευνά από πού προήλθε η κεταμίνη που “κατέληξε να διαδραματίσει ρόλο” στον θάνατο του ηθοποιού.

Τότε, το TMZ ανέφερε ότι η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη προσπαθούσε να συμπεράνει από πού πήρε την κεταμίνη ο ηθοποιός – ο οποίος πέρασε χρόνια παλεύοντας με τον αλκοολισμό και τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα