Meghan Markle: To να λες στους ανθρώπους τι χρειάζεσαι, δεν σε κάνει δύσκολο ή απαιτητικό

H Meghan Markle επέστρεψε με νέο επεισόδιο podcast και υπερασπίζεται τον εαυτό της λέγοντας πως “το να λες στους ανθρώπους τι χρειάζεσαι δεν σε κάνει απαιτητική”. Παράλληλα, ανέφερε πως χρησιμοποιείται ένα στερεότυπο σχετικά με τις μαύρες γυναίκες τις οποίες περιγράφουν ως “θυμωμένες”.

Στο τελευταίο της podcast Archetypes στο Spotify, η Meghan Markle σχολίασε τη συμπεριφορά της σε εργασιακές καταστάσεις, λέγοντας πως συχνά μπαίνει μαζεμένη ή πατώντας στις μύτες σ’ ένα

δωμάτιο λόγω της αίσθησης ότι δεν μπορεί να πει αυτό που θέλει χωρίς να γίνει αρνητικά αντιληπτό.

bestofmeghanmarkle/instagram

“Αυτό που βρίσκω το πιο ενοχλητικό είναι όταν λες μία πρόταση και ανεβαίνει ο τονισμός, σαν να είναι ερώτηση. Και λες “Θεέ μου σταμάτα, σταμάτα, σαν να ψιθυρίζεις και να πατάς στις μύτες τριγύρω του” σημειώνει και προσθέτει:

“Απλώς πες τι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Επιτρέπεται να θέσεις ένα όριο. Επιτρέπεται να είσαι ξεκάθαρος, δεν σε κάνει απαιτητικό. Δεν σε κάνει δύσκολο, σε κάνει ξεκάθαρο”.

Χρησιμοποιώντας φράση του John F. Kennedy, η Meghan είπε ότι ένιωθε “μία παλίρροια να ανυψώνει όλα τα πλοία” και ότι “όλοι θα πετύχουμε οπότε ας βεβαιωθούμε ότι θα είναι υπέροχο”.

Φυδικά οι δηλώσεις αυτές φέρνουν στο μυαλό όλες τις επικρίσεις που έχει δεχθεί από πρώην υπαλλήλους της στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ οι οποίοι φέρεται να δέχθηκαν εκφοβισμό και κακοποιητική συμπεριφορά από τη Δούκισσα του Σάσεξ. Προσωπικό στο Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε πως οι βοηθοί του Παλατιού έφευγαν κλαίγοντας από το bullying της Meghan και τις εκρήξεις θυμού της. Ακόμη λέγεται πως η Δούκισσα συχνά επέπληττε τους υπαλλήλους της και τους έκανε επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις σε ασυνήθιστες ώρες διατυπώνοντας απαιτήσεις ή κάνοντας παρατηρήσεις. Η ίδια και ο Harry αρνούνται κάθε ισχυρισμό για εκφοβισμό.

“Πυρά” κατά της Meghan Markle: “Είναι ένας χειριστικός νταής”

Παράλληλα, σ’ αυτό το επεισόδιο της εκπομπής της η Meghan συνομιλεί με τις καλεσμένες της για τον “μύθο των θυμωμένων μαύρων γυναικών” και εξερευνά τα στερεότυπα σχετικά με τις “έγχρωμες γυναίκες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα