Miley Cyrus: Επιστροφή στις… ρίζες – Επιλέγει ένα πιο φυσικό look

18:38 26/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Miley Cyrus επέστρεψε στις καστανές της… ρίζες.

Η popstar επέδειξε το νέο χρώμα των μαλλιών της στο Daily Front Row Fashion Awards στο Λος Άντζελες, όπου ήταν παρούσα για να απονείμει στον στιλίστα της, Bradley Kenneth, το βραβείο Music Stylist of the Year.

Αυτή είναι

η πρώτη φορά εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία που η Cyrus επιλέγει πιο σκούρα απόχρωση στα μαλλιά της, αφού ήταν ξανθιά από την εποχή του “Bangerz” το 2012.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Τον Δεκέμβριο, αποκάλυψε στην εκπομπή “Today” ότι ενώ σκεφτόταν να γίνει μελαχρινή για το αφιέρωμα “Miley’s New Year’s Eve Party”, η νονά της, Dolly Parton, έθεσε τέλος στα σχέδιά της.

“Δεν έχω ξαναδεί την Dolly πραγματικά φοβισμένη… Έκανε σαν να της είπα τα χειρότερα νέα που θα μπορούσες να φανταστείς”, είπε η Cyrus και πρόσθεσε:

“Έπιασε τα μαργαριτάρια της, αγκομαχούσε και γύρισε και μου λέει: Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είσαι εγώ. Έτσι είμαι κατά κάποιο τρόπο μια προέκταση της Dolly Parton, όπου έμοιαζε σαν να της είχα μόλις δώσει τα χειρότερα νέα που έχεις ακούσει ποτέ. Οπότε θα είμαι ξανθιά.”

Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκέφτεται η Parton για την αλλαγή στα μαλλιά της βαφτισιμιάς της, οι θαυμαστές της Cyrus φάνηκαν ενθουσιασμένοι, με πολλούς να λένε ότι το look τους θύμισε την εποχή της σταρ στο “Hannah Montana.”

Keywords
Τυχαία Θέματα