Natalie Portman: Με hot pants και κορσέ κάτω από το διάφανο φόρεμά της

17:04 15/7/2024 - Πηγή: InStyle

Η Natalie Portman, προωθώντας τη νέα της δραματική μίνι σειρά “Η Κυρία στη Λίμνη,” έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της σειράς στη Νέα Υόρκη. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μουσείο Τέχνης και Σχεδίου. Εκεί, η ηθοποιός επέλεξε ένα τολμηρό σύνολο από τη νέα συλλογή του Dior για το 2025.

Μια Μοντέρνα Επανέκδοση του “Μαύρου Κύκνου”

Η εμφάνισή της θύμιζε έντονα τον ρόλο της στην ταινία «Μαύρος Κύκνος». Φόρεσε ένα μαύρο διάφανο μίνι φόρεμα διακοσμημένο με χάντρες και βαθύ ντεκολτέ που αποκάλυπτε ένα μαύρο καυτό σορτς από κάτω. Το στράπλες φόρεμα άφηνε εκτεθημένο τον διάφανο κορσέ, προσδίδοντας έναν αέρα αισθησιασμού και κομψότητας. Η μαύρη δερμάτινη ζώνη στη μέση τόνιζε τη σιλουέτα της, ενώ τα μαύρα σανδάλια και τα διαμαντένια δαχτυλίδια ολοκλήρωσαν το σύνολο.

Μακιγιάζ και Χτένισμα με Αναφορές στο “Μαύρο Κύκνο”

Η Portman επέλεξε ένα έντονο μακιγιάζ με τονισμένο eyeliner και ένα ανασηκωμένο χτένισμα με τούφες που πλαισίωναν το πρόσωπό της. Όλο αυτό παρέπεμπε έντονα στις εμφανίσεις της στον “Μαύρο Κύκνο”. Το look της ολοκλήρωσε με απαλό κραγιόν, ρουζ και λίγο highlighter στα ζυγωματικά, προσδίδοντας λάμψη και φρεσκάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Portman (@natalieportman)

Μια Ρομαντική Εμφάνιση για τη Συνέντευξη Τύπου

Την επόμενη μέρα, η Natalie Portman επέλεξε ένα εντελώς διαφορετικό στιλ για τη συνέντευξη τύπου της σειράς «Η Κυρία στη Λίμνη» στο Κέντρο Robin Williams στη Νέα Υόρκη. Πόζαρε με ένα γλυκό σετ με λουλουδάτο μοτίβο. Η γαλάζια φούστα με τη ψηλή μέση και τις κίτρινες ραφές ταίριαξε άψογα με ένα αντίστοιχο τοπ που έδενε κάτω από το στήθος. Τα ασημί πέδιλα και το half updo χτένισμα ολοκλήρωσαν την εμφάνιση, προσδίδοντας έναν αέρα ρομαντισμού και φινέτσας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Portman Fan (@_natalieportmanfan)

Είτε μιλάμε για αισθησιακές εμφανίσεις είτε για ρομαντικά και κομψά σύνολα, η Portman καταφέρνει πάντα να κλέψει τις εντυπώσεις και να αναδείξει την προσωπικότητά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα