Sharon Stone: Η οικογενειακή αγκαλιά με τους τρεις γιους της – Το σπάνιο στιγμιότυπο

22:33 16/6/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sharon Stone μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία και με τους τρεις γιους της, τον Roan Joseph, 24 ετών, τον Laird Vonne, 19 ετών, και τον Quinn Kelly, 17 ετών.

Η 66χρονη σταρ του κινηματογράφου υιοθέτησε το μεγαλύτερο παιδί της το 2000 με τον δεύτερο πρώην σύζυγό της, τον δημοσιογράφο Phil Bronstein.

Στα χρόνια μετά το διαζύγιο, υιοθέτησε άλλα δύο αγόρια, φέρνοντας στο σπίτι τον Laird το 2005 και τον Quinn

έναν χρόνο αργότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Στο στιγμιοτυπο τα τρία αγόρια ανταλλάσσουν μία οικογενειακή αγκαλιά, με τη Sharon προφανώς πίσω από την κάμερα.

“Τα αγόρια μουυυυυ” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram και πολλοί από τους ακολούθους σχολίασαν την τρυφερή φωτογραφία.

Στα απομνημονεύματά της The Beauty Of Living Twice, η Sharon αποκάλυψε την ταραχώδη πορεία που ακολούθησε μέχρι να γίνει μητέρα τριών παιδιών. Μεγαλωμένη “σχεδόν σε συνθήκες φτώχειας στη χώρα των Άμις στην Πενσυλβάνια“, έμεινε έγκυος σε ηλικία 18 ετών από την “πρώτη της σοβαρή σχέση” και έκανε κρυφά έκτρωση.

Ήταν πολύ νέα για να υποβληθεί νόμιμα στη διαδικασία στην Πενσυλβάνια, οπότε ο φίλος της την οδήγησε στο Οχάιο για να τερματίσει την εγκυμοσύνη. Αφού έγινε σταρ, οι προσπάθειές της να δημιουργήσει οικογένεια είχαν ως αποτέλεσμα μια σειρά από διαλυμένους αρραβώνες καθώς και δύο αποτυχημένους γάμους.

Κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Phil Bronstein, προσπάθησε να συλλάβει με φυσικό τρόπο, αλλά δυσκολεύτηκε λόγω μιας αυτοάνοσης νόσου και ενδομητρίωσης.

Αποκάλυψε με συγκλονιστικό τρόπο στο Instagram πριν από μερικά χρόνια ότι κατά τη διάρκεια της ζωής της “έχασε εννέα παιδιά από αποβολή”.

Η Sharon και ο Phil υιοθέτησαν τον Roan το 2000, αλλά μετά τη διάλυση του γάμου τους το 2004, το ζευγάρι ξεκίνησε μια εξαντλητική μάχη για την κηδεμονία που διήρκεσε 14 χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Ο Phil κέρδισε την κύρια κηδεμονία το 2008 και αποφασίστηκε ότι ο Roan θα έμενε μαζί του στο Σαν Φρανσίσκο, αφήνοντας τη Sharon συντετριμμένη.

“Αφού έχασα την κύρια επιμέλεια του Roan, δεν μπορούσα να λειτουργήσω”, έγραψε στα απομνημονεύματά της. “Απλά ξάπλωνα στον καναπέ. Ήμουν τόσο κουρασμένη. Έκλαιγα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα άλλο εκτός από το να έχω τον γιο μου πίσω στην αγκαλιά μου. Τίποτα άλλο δεν είχε σημασία, μόνο να τον πάρω πίσω”.

Αν και τελικά υπέγραψε συμφωνία εμπιστευτικότητας σχετικά με τη μάχη για την κηδεμονία, η Sharon ισχυρίστηκε πέρυσι ότι η συμμετοχή της στο Βασικό Ένστικτο “χρησιμοποιήθηκε ως όπλο” εναντίον της στο δικαστήριο, ενώ προσπαθούσε να διατηρήσει τα δικαιώματά της στον Roan.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Εμφανιζόμενη στο podcast Table For Two, η Sharon ισχυρίστηκε ότι ο δικαστής στη μάχη για την κηδεμονία ρώτησε τον Roan: “Ξέρεις ότι η μητέρα σου κάνει ταινίες σεξ;”. Είχε πολλές σχέσεις μετά το διαζύγιό της, αλλά δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ και υιοθέτησε τους δύο μικρότερους γιους της ανεξάρτητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα