Sharon Stone: Σπάνια εικόνα από τους τρεις υιοθετημένους γιους της

23:37 3/6/2024 - Πηγή: InStyle

Τρυφερή μαμά η Sharon Stone, ευχήθηκε στον μεγαλύτερο από τους τρεις υιοθετημένους γιους της, τον Roan, χρόνια πολλά για τα 24α γενέθλιά του με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

Η 66χρονη σταρ ανέβασε τις αγαπημένες της φωτογραφίες με τον Roan μέσα στo πέρασμα των χρόνων, καθώς και ένα σπάνιο throwback στιγμιότυπο του Roan με τα αδέλφια του Laird, 19 ετών, και Quinn, 17 ετών.

“Χρόνια

πολλά για τα γεέθλια του Roan! Με αγάπη μαμά” έγραψε στη λεζάντα η σταρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Σπάνια βλέπουμε τους τρεις γιους της Stone μαζί, και στο αξιολάτρευτο στιγμιότυπο απεικονίζονται τα τρία αγόρια, με τον Roan να κανει κεφαλοκλείδωμα στον Laird ενώ παίζουν.

Η Stone υιοθέτησε τον Roan μαζί με τον τότε σύζυγό της Phil Bronstein. Το ζευγάρι χώρισε ύστερα από έξι χρόνια γάμου το 2004, όταν ο Roan ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Η Stone έκανε σχέδια να κάνει το Λος Άντζελες την κύρια κατοικία της, ενώ το πρώην ζευγάρι συμφώνησε ότι ο γιος τους θα ζούσε κυρίως με τον Bronstein στο Σαν Φρανσίσκο κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Στη συνέχεια, όμως, το 2008, η Stone αμφισβήτησε τη συμφωνία και προσπάθησε να μεταφέρει τον Roan στο Λος Άντζελες μαζί της, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε. Παρά τη μεταξύ τους απόσταση κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, μητέρα και γιος παρέμειναν κοντά καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας.

Η Stone μοιράστηκε το συναισθηματικό κόστος που είχε στον ψυχισμό της η μάχη για την κηδεμονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα