Sylvester Stallone: Τώρα και… χορευτής

Ο Sylvester Stallone δεν είναι μόνο ένας ηθοποιός που έχει γράψει ιστορία σε ρόλους ηρώων δράσης, αλλά έχει και πολλά ταλέντα. Εκτός από τη ζωγραφική, ο Stallone αναδεικνύεται και σε… επιδέξιο χορευτή.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε ο 78χρονος σταρ του Rocky στο Instagram, τον βλέπουμε να χαζολογάει

κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης για την προσαρμογή των κοστουμιών του, ενώ ως μουσική υπόκρουση ακούγεται το «More Love» των Smokey Robinson & The Miracles από το 1967.

Ο ηθοποιός χόρευε ενθουσιωδώς ξυπόλητος στο δωμάτιο, στον ρυθμό της μουσικής με κάποιες κινήσεις εμπνευσμένες από τη σχολή της Motown.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone)

«Πιάστηκα απροετοίμαστος ενώ περνούσα από μια πρόβα ρούχων για ένα επερχόμενο project – υπέροχο τραγούδι όμως!» έγραψε αστειευόμενος ο Stallone στη λεζάντα της ανάρτησης.

Οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν αμέσως με τις κινήσεις του, με πολλούς να τον συγχαίρουν. «Ναι, το έχεις ακόμη», έγραψε ένας. «Έχεις ακόμη αυτό που σου έμαθε ο Apollo!!!» αστειεύτηκε ένας άλλος, αναφερόμενος στον αντίπαλό του στο Rocky.

Ένα άλλο βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό του ο ηθοποιός, τον έδειχνε επίσης να χορεύει – αλλά αυτή τη φορά το άλλαξε με το τραγούδι «Rambo» του Bryson Tiller, που πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα του στη σειρά Rambo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone)

«And the beat goes on … RAMBO TIME!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα