Tips για το πως να πακετάρετε σωστά τη βαλίτσα σας

Οι γιορτές πλησιάζουν και μαζί με αυτές έρχονται και οι χειμερινές διακοπές. Είτε επιλέξουμε να παραμείνουμε στο εσωτερικό είτε να επισκεφτούμε κάποια χώρα στο εξωτερικό, οι στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας των Χριστουγέννων είναι πάντα ευχάριστες. Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία των ατόμων που θα ταξιδέψουν, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού σας είναι το πακετάρισμα. Ομολογούμε ότι το να φτιάχνουμε τη βαλίτσα μας αποτελεί μια βαρετή διαδικασία και μερικές φορές μας δυσκολεύει.

10 Christmas movies που θα σας βάλουν στο κλίμα των

εορτών

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jull wilde (@juliannawilde)


Γι’ αυτόν τον λόγο εντοπίσαμε τα πιο χρήσιμα packing tips και σας τα συγκεντρώσαμε παρακάτω.

Διαλέξτε τη σωστή βαλίτσα

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, η αποσκευή σας θα είναι το νούμερο ένα travel buddy σας. Είναι απαραίτητο λοιπόν να χρησιμοποιήσετε μια βαλίτσα που είναι βολική και ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Η Marie Kondo – ή αλλιώς η expert της οργάνωσης – είχε πει να κατέχουμε μόνο αντικείμενα που μας χαροποιούν. Επομένως, αυτή είναι μια φιλοσοφία που πρέπει να εφαρμόζουμε σε όλους τους τομείς και ειδικά σε κάτι τόσο σημαντικό όσο ένα ταξίδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabbrica Pelletterie Milano (@fpm_milano)

Φτιάξτε μια λίστα

Προτού μπείτε σε packing mode, φτιάξτε μια λίστα με όλα όσα θα χρειαστείτε. Θα σας είναι πολύ χρήσιμη, καθώς πάνω στον πανικό του πακεταρίσματος καταλήγουμε να ξεχνάμε έστω και ένα αντικείμενο. Πρέπει έτσι να ξοδέψουμε επιπλέον χρήματα ώστε να το αποκτήσουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας ή να μείνουμε χωρίς αυτό. Συνήθως αυτή η λίστα περιλαμβάνει είδη υγιεινής και συγκεκριμένα ρούχα ή αξεσουάρ ανάλογα με τη θερμοκρασία του τόπου που θα επισκεφτούμε.

Οι ωραιότερες ατζέντες για να οργανώσετε το 2022 με στυλ

Σωστό δίπλωμα

Η καλύτερη τακτική είναι να κάνετε ρολά τα μαλακά υφάσματα, ενώ τα πιο σκληρά -όπως τα τζιν- να τα διπλώσετε. Ξεκινήστε να βάζετε πράγματα στη βαλίτσα σας, αρχίζοντας πρώτα από τα ρούχα που έχετε κάνει ρολό. Αυτά θα μπουν κάτω κάτω και από πάνω τους θα είναι τα διπλωμένα. Με αυτόν τον τρόπο θα αξιοποιήσετε όλο τον χώρο που σας προσφέρει η βαλίτσα σας και δεν θα χρειαστεί να αφήσετε κάτι πίσω στο σπίτι, απλά και μόνο επειδή δεν χώραγε.

Μικρά μπουκαλάκια

Εάν θέλετε να πάρετε μαζί σας υγρά προϊόντα περιποίησης, όπως το σαμπουάν ή η κρέμα σώματος, αγοράστε μικρά μπουκαλάκια για ταξίδια. Ύστερα ρίξτε μικρές ποσότητες των καλλυντικών μέσα στα μπουκάλια και τοποθετήστε τα μέσα σε μια σακούλα, ώστε να μην χυθούν πάνω στα ρούχα σας. Ένα ακόμη tip είναι να χρησιμοποιήσετε το κουτάκι των φακών επαφής για να βάλετε κρέμες και make up.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vendula London Official (@vendulalondon)

Keywords
Τυχαία Θέματα